Tuomiopäivä ensi tiistaina
Keskiarvo 2.90
2.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Tuomiopäivä ensi tiistaina

David Safier
Julkaistu: toukokuu 10, 2019 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: Jesus liebt mich
Käännetty englanniksi: Apocalypse Next Tuesday
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, romantiikka
Avainsanat: huumori, uskonto
Osallistu keskusteluun (viestejä 2 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Sanna van Leeuwen. Kannen suunnittelu Nils Olsson / OINK. Sidottu, kansipaperi.

Pyhä jysäys

Kolmekymppisen Marien elämä on ollut pelkkää vastoinkäymistä niin perheen kuin töiden, mutta etenkin miesten suhteen. Nyt vihdoinkin kaikki muuttuu, kun Marie purjehtii avioliiton auvoiseen satamaan kiltin ja lempeän sairaanhoitajan, Svenin, kanssa. Tai niin on tarkoitus.

Jätettyään Svenin alttarille seisomaan hölmistyneiden häävieraiden eteen, Marie joutuu pakon edessä muuttamaan takaisin lapsuuskotiin isänsä luokse. Isän, joka on juuri löytänyt valkovenäläisen Svetlanan netin deittisivuston kautta.

Häiden jälkeisenä päivänä isän taloon saapuu katonkorjaaja Joshua, joka vie Marielta jalat alta. Bee Gees -yhtyeen solistin näköinen mies on täydellinen paketti farkuissaan ja nahkasaappaissaan: lempeä katse, ihanan matala ääni ja vahva kädenpuristus (ja hyvä peffa). Mutta Joshuapa ei olekaan ihan kuka tahansa mies…

Tuomiopäivä ensi tiistaina on hillittömän hauska hupailu Jeesuksen paluusta maan päälle. Safier sekoittaa raamatun oppeja ja nykypäivää keskenään tavalla, joka saa lukijan tirskumaan heti ensimmäiseltä sivulta lähtien.

muokattu 15.05.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Konttaava koomikkoFC Akateemiset (Kiekkomaailma, #32)Yläilmoissa – Onttujen kolmas kirja (Bromeliad-trilogia, #3)Valkoparta Karjupukki (Kiekkomaailma, #20)Kelvottomat kummitukset
Paikalla 1 jäsen ja 52 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558