Voitokas (Kadonnut laivasto #6) - Jack Campbell7.50

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: IstockPhoto. Sidottu.

KOMENTAJA JOHN GEARY on viimein palannut kotiin. Legendaarinen sankari on nimitetty laivastoamiraaliksi – vaikka Allianssin valtaapitävät pelkäävätkin hänen yrittävän sotilasvallankaappausta.

Suosio ja maine eivät ikinä ole merkinneet Gearylle mitään, mutta uuden aseman myötä hänellä on mahdollisuus neuvotella syndikojen kanssa. Vihollinen on kärsinyt mittavat tappiot ja saattaa vihdoin olla halukas lopettamaan sata vuotta kestäneen sodan.

Kun Geary johdattaa laivaston jälleen Syndikin avaruuteen, hän tietää, ettei Syndik tule antautumaan helposti. Samalla kun hän valmistautuu kohtaamaan syndikot, hän ei voi olla miettimättä tuntematonta uhkaa, joka vaanii Syndikin avaruuden takana…

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Julkaistu: heinäkuu 29, 2019
Kustantaja: Jalava
Tyylit: scifisotilasscifi
Avainsanat: avaruusmatkat
Alkuperäinen nimi: Victorious
Arvosanalla: 7.50/10
Arvosanoja: 20
Muokattu: elokuu 30, 2019

Kadonnut laivasto -kirjasarja

Kadonnut laivasto on kuusiosainen sotascifisarja, joka seuraa vihollisen avaruuteen loukkuun jääneen Allianssin laivaston epätoivoista pakomatkaa. Laivaston johtoon on vastoin tahtoaan joutunut myyttinen sotasankari, sata vuotta syväjäädytettynä ollut John Geary, jolle vähitellen paljastuvat uskomattomat syyt koko sukupolvia kestäneen sodan taustalla.

Taipumaton (Kadonnut laivasto #1)7.30
Peloton (Kadonnut laivasto #2)7.00
Urhoollinen (Kadonnut laivasto #3)6.96
Uljas (Kadonnut laivasto #4)7.08
Heltymätön (Kadonnut laivasto #5)7.76
Voitokas (Kadonnut laivasto #6)7.50