Voitokas (Kadonnut laivasto, #6)
Keskiarvo 3.90
3.90 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Voitokas

Jack Campbell
Julkaistu: heinäkuu 29, 2019 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Victorious
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifisotilasscifi

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Mika Renvall. Sidottu.

Kun laivasto on lopulta saatu kotiin turvaan, täytyy John »Black Jack» Gearyn vielä lopettaa satavuotinen sota – ja pelastaa koko ihmiskunta

Komentaja John Geary on viimein palannut kotiin. Legendaarinen sankari on nimitetty laivastoamiraaliksi – vaikka Allianssin valtaapitävät pelkäävätkin hänen yrittävän sotilasvallankaappausta.

Suosio ja maine eivät ikinä ole merkinneet Gearylle mitään, mutta uuden aseman myötä hänellä on mahdollisuus neuvotella syndikojen kanssa. Vihollinen on kärsinyt mittavat tappiot ja saattaa vihdoin olla halukas lopettamaan sodan.

Kun Geary johdattaa laivaston jälleen Syndikin avaruuteen, hän tietää, ettei Syndik tule antautumaan helposti. Samalla kun hän valmistautuu kohtaamaan syndikot, hän ei voi olla miettimättä tuntematonta, paljon suurempaa uhkaa, joka vaanii Syndikin avaruuden takana…

Voitokas päättää kuusiosaisen sotascifisarjan, joka seuraa vihollisen avaruuteen loukkuun jääneen Allianssin laivaston epätoivoista pakomatkaa. Laivaston johtoon on vastoin tahtoaan joutunut myyttinen sotasankari, sata vuotta syväjäädytettynä ollut John Geary, jolle vähitellen paljastuvat uskomattomat syyt koko sukupolvia kestäneen sodan taustalla.

(muokattu 29.07.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kunnian sirpaleita (Vorkosigan, #1)All You Need Is Kill #1 (All You Need Is Kill, #1)Pelko (Vion tarinat, #1)All You Need Is Kill 2 (All You Need Is Kill, #2)Taipumaton (Kadonnut laivasto, #1)
Paikalla 32 vierailijaa
Uusin jäsen: Hilla Karjalainen
Jäseniä yhteensä: 8699