Sudenhampaat

Mervi Heikkilä
Julkaistaan: helmikuu 15, 2019 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset, seikkailu
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Sidottu.

Tuittupäinen sankaritar joutuu vaikean valinnan eteen

Tuulenkalan kaupungissa vietetään iloisia syyskalan pitoja ja arki on palannut uomiinsa. Pöllö käy koulua, Hiisku työskentelee käskynhaltijan linnassa ja Matrus saa harjoitella kaartin sotilaiden kanssa. Mutta jokin on silti vinossa. Matkaajien pihan Silene on kadonnut. Rannalta löytyvät ison pedon jäljet, ja arpikasvoinen muukalainen seuraa Pöllöä. Kaiken lisäksi Matrus joutuu kihloihin rikkaan kauppiaantyttären kanssa. Tämä kaikki saa Pöllön lähtemään kohtalokkaalle retkelle yllättävän matkakumppanin kanssa.

Fantasiaseikkailun kolmas osa kuljettaa lukijan korkealle Sudenhampaiden vuoristoon. Siellä nukutaan ensiunta, kudotaan hämäränpeittoa ja taistellaan epätoivoisesti pimeän olentoja vastaan lumimyrskyjen keskellä. Tuulenkalan matkaajien ja pohjoisen noitien kiista roihahtaa sodaksi, ja Pöllö joutuu suureen vaaraan sekä lopullisen ratkaisun eteen. Mutta onko hän tarpeeksi neuvokas tekemään päätöksen, joka muuttaa kaiken ikiajoiksi?

(muokattu 13.11.2018)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Navi Luna 7 (Navi Luna, #7)Navi Luna 2 (Navi Luna, #2)Navi Luna 3 (Navi Luna, #3)Navi Luna 4 (Navi Luna, #4)Navi Luna 1 (Navi Luna, #1)
Paikalla 64 vierailijaa
Uusin jäsen: Minna Torvinen
Jäseniä yhteensä: 8546