Yhdeksän yinin totuus

Yong Jin
Julkaistaan: syyskuu 20, 2019 (Moebius)
Alkuperäinen nimi: Shediao yingxiong zhuan
Käännetty englanniksi: A Bond Undone
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia
Avainsanat: elokuva, tv-sarja, wuxia

Alkuteos ilmestynyt jatkosarjana lehdessä 1957–59. Sisältää alkuteoksen toisen neljänneksen. Suomentanut Riina Vuokko. Nidottu.

Kotkasoturien tarun toinen osa Yhdeksän yinin totuus jatkaa siitä, mihin Soturin oppivuodet jäi. Guo Jing jatkaa matkaa etelään kostaakseen isänsä surman. Viholliset ovat entistäkin vaarallisempia, mutta uusista ystävistä on yllättävää apua. Muitakin murheita riittää: Huang Rong on Guo Jingin valittu, mutta kihlausta Tšingis-kaanin tyttären Khojinin kanssa ei pureta noin vain. Ja Huang Rongin isä suunnittelee tyttärelleen aivan toisenlaista naimakauppaa.

Yang Kangin on puolestaan valittava, ollako uskollinen kasvatti-isälleen, ruhtinas Wanyan Honglielle, vai oikeille vanhemmilleen. Samalla hän joutuu valitsemaan puolensa sodassa, sillä Jin-valtio valmistautuu valloittamaan koko eteläisen Kiinan.

Neliosaisena julkaistava Kotkasoturien taru on Kotkasoturi-trilogian ensimmäinen osa ja wuxia-kirjallisuuden klassikko. Kotkasoturien tarua ja muita Jin Yongin kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli sata miljoonaa kappaletta.

(muokattu 29.06.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Viemärin valtiasIso härkä (Metsän kansa, #2)KontiainenIkimetsien sydänmailla (Metsän kansa, #1)Soturin oppivuodet (Kotkasoturien taru, #1)
Paikalla 30 vierailijaa
Uusin jäsen: Ronja
Jäseniä yhteensä: 8698