Gregin kirous

Chris Rylander
Julkaistaan: joulukuu 15, 2019 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Curse of Greg
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Kaisa Ranta. Sidottu.

Taikuus on täällä ennen kuin kukaan ehtii sanoa "galdervatn"

Greg Belmont tietää, että asiat eivät koskaan palaa ennalleen. Salaa hän kaipaa aikoja, jolloin hän luuli olevansa vain tavallinen 13-vuotias – ennen kuin hän sai tietää, että onkin oikeasti kääpiö, ja vieläpä kyvykäs sellainen.

Kaikista villeistä muutoksista viis, Gregin surkea onni ei suinkaan ole kääntynyt. Taikuus on alkanut houkutella esiin myyttisiä hirviöitä valmiina aiheuttamaan hirvittävää sekasortoa. Lisäksi leviää huhuja, että haltiat suunnittelevat hyökkäystä – johdossaan kukas muu kuin Gregin entinen paras kaveri.

Greg ja hänen kääpiöystävänsä tempautuvat mukaan hengenvaarallisiin tilanteisiin, joihin heidän koulutuksensa ei todellakaan ole heitä valmistanut. Pystyvätkö Greg ja hänen verenhimoinen puhuva kirveensä suojelemaan muita – vai puuttuuko peliin taas eeppinen epäonnistuminen?

Gregin kirous on Eeppisten epäonnistumisten sarjan toinen osa, Gregin legendan hulvaton jatko-osa.

(muokattu 02.07.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Mahtava Morris ja sivistyneet siimahännät (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #1)Ansa (Mahtavat 12, #2)Avain (Mahtavat 12, #3)
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: ArunaK
Jäseniä yhteensä: 8759