Finale (Caraval, #3)
Keskiarvo 4.60
4.60 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Finale

Stephanie Garber
Julkaistu: syyskuu 19, 2019 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Finale
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kartta: Rhys Davies. Alkuperäiskansi: Erin Fitzsimmons. Sidottu, kansipaperi.

Caraval-trilogian huumaava päätösosa

Stephanie Garberin magiaa, romansseja ja eksoottisia värejä tiukkuva sarja saa arvoisensa päätöksen kolmososassa Finale, jossa pelit on pelattu, mutta lopullinen voittaja on vielä arvoitus.

On kaksi kuukautta siitä, kun kohtalot vapautuivat korttipakan kahleista, kun Legend julistautui kruununperijäksi ja kun Tellalle selvisi, että hänen rakastettuaan ei tosiasiassa ole olemassakaan. Ihmishenkien, keisarikunnan ja sydänten tulevaisuus on vaakalaudalla. Tellan on päätettävä, luottaako Legendiin vai entiseen viholliseen. Sisar Scarlett, joka sai selville mullistavan salaisuuden, on puolestaan toivottoman tehtävän äärellä. Ja Legendillä on edessään ratkaiseva, lopullinen valinta. Caraval on päättynyt, mutta sitä paljon julmempi peli on vasta alkanut…

"Kriitikkojen suitsuttama Garberin menestystrilogia Caraval saa jännittävän ja yllättävän lopetuksen Finalessa." – Entertainment Weekly

(muokattu 20.09.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hautausmaan poikaTam kerjäläispoika (Lohikäärmeratsastaja, #1)Omituinen ooppera (Haavekaupunki, #6)Valenda (Caraval, #2)Jäämaan viimeinen taistelu (Jäämaan kronikka, #3)

Kirja-arvioita (1)

Salde avatar
Kirjoittanut ()
4.5

Olen odottanut tämän kirjan lukemista ja odotus todellakin palkittiin! Mitä juonikuvioita ja ihmissuhdekiemuroita. Jäin teokseen aivan jumiin ja unohdin ehkä jännittävimmissä kohdissa vähäsen hengittääkin. Ainoastaan loppu vähäsen mietityttää minua, se tuntuu jääneen vähän hataraksi. 

Paikalla 32 vierailijaa
Uusin jäsen: Suvi Viinikainen
Jäseniä yhteensä: 8739