Kulkuri, noita ja lohikäärme

Christopher Paolini
Julkaistaan: lokakuu 21, 2019 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The Fork, the Witch, and the Worm
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, novellikokoelma, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansi: John Jude Palencar. Sidottu, kansipaperi.

Kulkuri, noita ja lohikäärme: Tarinoita Alagaësiasta.
1. osa: Eragon.

ODOTETTU PALUU ERAGONIN MAAILMAAN!
KOLME SUURTA TARINAA ALGAËSIASTA.

Eeppistä seikkailufantasiaa parhaimmillaan. Tervetuloa takaisin Alagaësiaan, lohikäärmeratsastaja Eragonin ja hänen Saphira-lohikäärmeensä luo.

On kulunut vuosi siitä, kun Eragon etsi lohikäärmeratsastajille uuden kotiseudun, Valkeat vuoret. Eragonin kaikki aika menee velvollisuuksien ja työn parissa, neuvotteluissa kääpiöiden, haltioiden ja urgalien kanssa, lohikäärmeen munien vartioinnissa, ratsastajien koulutuksessa. Saphira huomaa Eragonin uupumuksen ja neuvoo häntä lähtemään etsimään uusia seikkailuja: ”Mene. Äläkä tule takaisin ennen kuin olet paremmalla tuulella.”

Kuka on majataloon saapuva salaperäinen kulkuri, joka pystyy taikomaan ilman sanoja? Miten käy lohikäärmeen kirouksesta kärsivän Elva-tytön? Päihitttääkö Ilgra Kulkaros-vuoren jättimäisen lohikäärmeen?

Valmistautukaa, lohikäärmeratsastajat! Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää. Ratsastaja on maagi, jonka voimat moninkertaistaa hänen kumppaninsa, lohikäärme. Maailma tarvitsee lohikäärmeratsastajia.

(muokattu 19.09.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

JäälohikäärmeVarjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Perillinen (Perillinen, #4)Brisingr (Perillinen, #3)
Paikalla 32 vierailijaa
Uusin jäsen: Jimbo Whateverson
Jäseniä yhteensä: 8723