Kymmenentuhannen kuningatar

@ Anu Kuusenoksa
Kymmenentuhannen kuningatar (Aurora #3) - Anu Kuusenoksa 8.00   2

Kansi: Antti Tahvanainen. Nidottu.

Vanha talo pellon ja metsän välissä rapistuu hiljakseen. Oudot kokemukset ja aistimukset vainoavat talon asukkaita. Auroran öissä on jotain puoleensavetävää, ja äänet puhuvat hänelle. Ainoa todellisuuteen pakottava asia on hänen tyttärensä. Mutta täysi-ikäiseksi kasvaneen Ameratinkaan asiat eivät ole hyvin. Lapsuutta varjostaneet mielenterveysongelmat alkavat uudelleen, pahimmalla mahdollisella hetkellä, ja hän joutuu matkalle, jossa totuus hänen taustoistaan paljastuu raadollisella tavalla.

Auroran muistamattomuuden aikana vampyyrien yhteiskunta on rapistunut ja verilinjat murenneet. Carlon jälkeläiset kutsuvat itseään gaiuslaisiksi ja julman Marcuksen johdolla hakevat oikeutta Athenen ja verilinjalaistensa kuolemista. Kaiken lisänä on pieni musta kirja, jonka kirjoitus pakottaa Bardiyan palauttamaan Auroran muistin ja etsimään tyttärensä. Tapahtumat saavat aikaiseksi ketjureaktion, joka herättää ikivanhat voimat serpentiinitien päässä sijaitsevassa talossa ja Bardiyan autioituneen palatsin alla.

Kenen kohtaloksi tulee lopullinen kuolema? Kuka nousee hallitsemaan kaaokseen ja moraalittomuuteen vajonnutta vampyyrien maailmaa?

Auroran tarinan kertova trilogia tulee päätökseensä Kymmentuhannen kuningattaressa, mutta sen tapahtumat saavat jatkoa itsenäisessä teoksessa Olemattomien jumala. Kirjasarjan aikaisemmat osat ovat Prinssi jolla ei ollut sydäntä (2017) ja Seireenit (2018).Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu huhtikuu 27, 2019 (Varjo Kustannus)
Tietoja muokattu huhtikuu 27, 2019

Aurora

Sarja sisältää 6 pääteosta ja yhteensä teoksia 6 kpl.

Prinssi jolla ei ollut sydäntä (Aurora #1) 8.22   14
Seireenit (Aurora #2) 8.40   5
Kymmenentuhannen kuningatar (Aurora #3) 8.00   2
Olemattomien jumala (Aurora #4) 6.00   1
Aurinko itsessään (Aurora #5) 6.00   1
Nekromantikko (Aurora #6) 8.12   16