Susien sota (Uhtred-sarja, #11)
Keskiarvo 4.25
4.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Susien sota

Bernard Cornwell
Julkaistu: syyskuu 26, 2019 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: War of the Wolf
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentaneet Marlene Sanoukian ja Pasi Rakas Jääskeläinen. Kansi: Nic Oxby. Sidottu, kansipaperi.

Uhtred ja susien raivo

Mestarisoturi Uhtred on vihdoin vallannut sukunsa linnan takaisin, mutta rauhasta hän ei saa pitkään nauttia. Uhtred saa hätäsanoman vanhalta suojatiltaan ja lähtee uskollisten soturiensa kera ratkomaan Mercian ja vanhan vihollisensa Wessexin ongelmia.

Merciassa Uhtred huomaa, että hänellä on vastassaan myös uusi vihollinen: norjalainen viikinkipäällikkö Sköll, joka johtaa beserkeiksi kutsuttua hurjapäisten viikinkien joukkoa. He ovat suden sotureita, jotka huumaavat itsensä ennen taistelua ja sotivat mielipuolisen raivon vallassa. Sköll mielii Northumbrian kuninkaaksi Uhtredin vävyn Sigtryggrin tilalle ja hyökkää säälimättömästi tämän kimppuun.

Tuhotakseen yhden vihollisen Uhtredin täytyy ensin kohdata toinen. Onnistuuko hän pitämään Wessexin loitolla pohjoisista kotiseuduistaan? Onko pelottavan velhon tukemia suden sotureita vastaan edes mahdollista taistella?

Uhtred-sarjan 11. osa Susien sota jatkaa Englannin yhdistymisen tarinaa, joka on kertomus rohkeudesta, velvollisuudesta, sodasta ja rakkaudesta.

muokattu 26.09.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Miekkojen laulu (Uhtred-sarja, #4)Jacob de Zoetin tuhat syksyäTulimieli (Kapinaenkelit, #1)Myrskyn soturit (Uhtred-sarja, #9)Kyyroksen sotaretki (Anabasis, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 34 vierailijaa
Thialfi
Uusin jäsen: Heidi Nummi
Jäseniä yhteensä: 9374