Toinen koitos (Valitun aikakirjat, #2)
Keskiarvo 3.57
3.57 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (22)
Kirjahyllytilastot

Toinen koitos

Nora Roberts
Julkaistu: kesäkuu 3, 2019 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Of Blood and Bone
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, dystopia, romantiikka
Osallistu keskusteluun (viestejä 1 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentaneet Lauri Sallamo ja Heidi Tihveräinen. Kansi: Jenni Noponen. Sidottu, kansipaperi.

Fallon Swift viettää pian kolmetoistavuotissyntymäpäiviään rauhaisalla maatilalla. Seesteisyys on kuitenkin vain silmänlumetta. Hänellä ei ole kokemusta siitä, millainen maailma oli ennen Surmaa, kulkutautia, joka vei miljardeja ihmisiä. Surman jälkeisessä ajassa matkustaminen on vaarallista, sillä fanaattiset Puhtauden Soturit etsivät seuraavaa uhriaan. Fallonilla on lahja, ja juuri hänenkaltaisiaan Soturit vainoavat.

Fallonin todellista luontoa ei voi loputtomiin pitää salassa. Hän on Valittu. Kouluttautumalla ja harjoittelemalla hänestä on tulossa se, joksi hänen kuuluu tulla. Ja kun aika on kypsä, hän tarttuu miekkaan ehjän maailman puolesta ja taistelee.

“Tyttösankarin kasvutarina valtaan ja johtajuuteen pitää otteessaan.” – Kirkus

muokattu 03.06.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Henkivaeltaja (Muinainen pimeys, #2)Hopeasokerimestari & musta keiju 1 (Hopeasokerimestari & musta keiju, #1)Artemis Fowl: Opalin kosto (Artemis Fowl, #4)Thor: LuojapommiSusannan laulu (Musta torni, #6)

Kirja-arvioita (1)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
2.0

Tämä kirja oli trilogian ensimmäistä osaa selkeämpi lukukokemus. Nimiä esiintyi edelleen todella paljon, mutta henkilöiden välillä ei enää pompittu kovin paljoa.

Luonnonlääkintä ja pieni romanttisuus olivat minua kiinnostavat teemat tässä kirjassa, muut asiat jäivätkin sitten aika etäiseksi. Todella raskas kirja luettavaksi. Ensimmäisen osan tapaan tämä kirja parani hiukkasen puolen välin jälkeen. 

Paikalla 2 jäsentä ja 49 vierailijaa
Darkki, Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Jyri Kyrönlahti
Jäseniä yhteensä: 9667