Game of Thrones: Koko historia
Keskiarvo 3.50
3.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Game of Thrones: Koko historia

Kim Renfro
Julkaistu: syyskuu 25, 2019 (Minerva)
Alkuperäinen nimi: The Unofficial Guide to Game of Thrones
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: tietokirja
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Jänis Louhivuori. Sitaatit George R. R. Martinin Tulen ja jään laulun teoksista suomentanut Satu Hlinovsky. Kannen kuva: iStock, Unsplash. Sidottu.

KATTAVA TEOS MAAILMAN SUOSITUIMMASTA FANTASIASARJASTA
SISÄLTÄÄ KAIKKI TUOTANTOKAUDET – MYÖS VIIMEISEN

Tämä on toivekirja vannoutuneille Game of Thrones -faneille, jotka haluavat tietää sarjasta aivan kaiken.

George R. R. Martinin Tulen ja jään laulun saagaan perustuva tv-sarja alkoi vuonna 2011, ja siitä tuli nopeasti maailmanlaajuinen ilmiö. Kim Renfro vie lukijan sarjan kulissien taakse ja tuotantoryhmän sisäpiiriin.

Käsikirjoittajat, ohjaajat, näyttelijät, puvustajat ja muut tuotantoryhmän jäsenet kertovat, miten kokonainen fantasiamaailma luotiin, ja jakavat tarinoitaan tuotannon varrella tapahtuneista asioista.

Teos kuvaa kaikkien kahdeksan tuotantokauden juonenkulut. Renfro nostaa esiin jännittäviä yksityiskohtia ja johtolankoja, jotka ovat saattaneet jäädä innokkaaltakin fanilta huomaamatta.

Jännittäviä ovat myös pohdinnat, mikä on alkuperäisen kirjasarjan tulevaisuus ja mitä tapahtuu tv-sarjan viimeisen kauden jälkeen.

Sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi julkaistiin keväällä 2019 HBO:lla, ja se esitetään sarjan uusintojen jälkeen myös Yle TV2:ssa joulukuussa 2019.

(muokattu 28.11.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tolkien: Elämä ja teoksetHarry Potter: Maaginen maailmaHobitti Tolkienin silminHobitti: Odottamaton matka. Kuvitettu opasHarry Potter: Suuri otuskirja
Paikalla 2 jäsentä ja 89 vierailijaa
Rinja, Darkki
Uusin jäsen: Antero Stenhammar
Jäseniä yhteensä: 8768