Korpinlaulu (Korpinlaulu, #1)
Keskiarvo 3.00
3.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Korpinlaulu

Katinka Sarjanoja
Julkaistu: syyskuu 12, 2019 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen

Kannen suunnittelu: Laura Noponen. Kannen kuvat: Shutterstock. Sidottu, kansipaperi.

Nuoren naisen tie valtataisteluiden puristuksessa

Korppikurun tytär, tarinankertojaneito Étain on Savusälvän vanhojen kuninkaiden sukua. Mutta nyt Savusälvässä valtaa pitää uuden merentakaisen hallitsijasuvun vasalliprinssi, vihattu Kultaterä, jonka edessä kumartaminen ottaa erityisesti Étainin kuumaverisen rakastetun Rowanin kunnialle.

Kun Kultaterä saa suunnitteilla olevasta kapinasta vihiä, hän teloituttaa Étainin isän, kunnioitetun Vanhan Korpin, ja naittaa Étainin tämän suvulta kysymättä omalle kaartinpäällikölleen Rautakatseelle. Étain ja Rowan ovat kuitenkin vahvistaneet liittonsa muinaisella veritaialla, ja Étain saa huomata Savusälvän valtataisteluiden keskellä, ettei aina ole helppoa ratkaista, kenelle pitäisi olla uskollinen...

Korpinlaulu on voimakkaiden tunteiden ja dramaattisten juonenkäänteiden täyteistä, kelttiläishenkistä fantasiaa. Kirja on Katinka Sarjanojan esikoisteos ja aloittaa trilogian.

(muokattu 06.03.2020)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Väristyksiä haudan takaa (Harper Connelly, #3)Vainuttu (Susiraja, #4)Uusi partio (Partio, #5)Herätetty rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #3)Pääskytorni (The Witcher – Noituri, #6)
Paikalla 1 jäsen ja 78 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: jessica
Jäseniä yhteensä: 9037