Benjamin Hawk ja timanttitasangon arvoitus

Juha-Pekka Koskinen
Julkaistu: elokuu 6, 2019 (Karisto)
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: kotimainen, meriseikkailu

Kansi: Pete Revonkorpi. Sidottu.

Benjamin on asettunut perheensä kanssa asumaan Baltimoreen pienelle maatilalle. Kapteeni John Hawk on livahtanut ostamaan kyntöhärkää ja jättänyt tapansa mukaan muun perheen isoisä Joe Hawkin kanssa huolehtimaan arjen askareista.

Kaikki muuttuu, kun Benjamin saa Bettyltä tiedon, että Pisama-Willy on kadonnut. Benjamin liittyy mukaan retkikuntaan, jonka tarkoitus on löytää laiva, jolla Pisama purjehti. Karibian lämpimien vesien sijaan seikkailu suuntautuu kohti etelää, jossa Benjamin huomaa sekaantuneensa kuninkaiden outoon selkkaukseen. Seikkailu on täynnä yllätyksiä, joista osa on polttavan kuumia ja osa hyytävän kylmiä.

Benjamin Hawk -sarjan neljäs osa on pakattu täyteen toimintaa ja jännitystä. Timanttitasanko häämöttää horisontissa, mutta löytyykö Willy elävänä vai kuolleena?

muokattu 31.10.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Benjamin Hawk ja merten aave (Benjamin Hawk, #3)Prinssi Faisalin sormusBenjamin Hawk ja kultainen sapeli (Benjamin Hawk, #5)Benjamin Hawk: Merirosvon oppipoika (Benjamin Hawk, #1)Benjamin Hawk: Myrsky nousee (Benjamin Hawk, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 48 vierailijaa
Jupe, Kuunliekki, Konsta Korpijaakko
Uusin jäsen: Aurinkotuuli
Jäseniä yhteensä: 9857