Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita
Keskiarvo 1.75
1.75 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita

Emmanuel Arse
Julkaistu: heinäkuu 5, 2019 (Basam Books)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, fantasia, novellikokoelma
Avainsanat: erotiikka, huumori, kotimainen

Kuvittanut Petri Hiltunen. Nidottu.

Hyvätapainen ja siisti Annika pyöräilee keväisessä illassa kotiin Nuorkauppakamarin kokouksesta ja haaveilee viattomasti poikaystävästään Willestä. Matka katkeaa avaruustaistolaisten risteilijä Syyskuun 19:nnen armottomaan hyökkäykseen. Annika kaapataan ulkoavaruuteen – aiotaanko hänellä tehdä kammottavia eroottis-dialektisia kokeita? Kyllä vain! Entä onnistuuko Lady Alicia, tuo naiskunnan versio Bertram Woosterista, selvittämään mikä tekee sir Eugen Dullboroughista niin tylsän pojan? Tutkimus vie Lady Alician aina Venuksen kukkuloiden ja notkelmien kuumiin uumeniin saakka!

Emmanuel Arsen 11 eroottista spekulaatiota vievät lukijan kiihottaviin seikkailuihin menneiden aikojen brittiläisistä herraskartanoista Bermudan hekumalliselle saarelle ja edelleen Yhdysvaltain presidentin työhuoneeseen. Tarinat parodioivat tieteis- ja fantasiakirjallisuuden lukuisia alalajeja Holmes-mysteereistä 1920 luvun planeettaromansseihin ja urbaaniin fantasiaan.

Emmanuel Arsen novellit ovat taattua tavaraa: 50 % scifiä ja fantasiaa, 50% huumoria ja 100 % erotiikkaa! Kokoelman on kuvittanut sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja Petri Hiltunen.

(muokattu 09.07.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Uusimpia satuja ja runoja lapsille, nuorille ja vanhoilleSirkus SynkkäDebsin uniValitut: Suomen presidenttien salainen historiaLasihelmipeli
Paikalla 30 vierailijaa
Uusin jäsen: Irma Niemiaho
Jäseniä yhteensä: 8737