Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita

@ Emmanuel Arse
Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita - Emmanuel Arse 4.00   4

Kuvittanut Petri Hiltunen. Nidottu.

Hyvätapainen ja siisti Annika pyöräilee keväisessä illassa kotiin Nuorkauppakamarin kokouksesta ja haaveilee viattomasti poikaystävästään Willestä. Matka katkeaa avaruustaistolaisten risteilijä Syyskuun 19:nnen armottomaan hyökkäykseen. Annika kaapataan ulkoavaruuteen – aiotaanko hänellä tehdä kammottavia eroottis-dialektisia kokeita? Kyllä vain! Entä onnistuuko Lady Alicia, tuo naiskunnan versio Bertram Woosterista, selvittämään mikä tekee sir Eugen Dullboroughista niin tylsän pojan? Tutkimus vie Lady Alician aina Venuksen kukkuloiden ja notkelmien kuumiin uumeniin saakka!

Emmanuel Arsen 11 eroottista spekulaatiota vievät lukijan kiihottaviin seikkailuihin menneiden aikojen brittiläisistä herraskartanoista Bermudan hekumalliselle saarelle ja edelleen Yhdysvaltain presidentin työhuoneeseen. Tarinat parodioivat tieteis- ja fantasiakirjallisuuden lukuisia alalajeja Holmes-mysteereistä 1920 luvun planeettaromansseihin ja urbaaniin fantasiaan.

Emmanuel Arsen novellit ovat taattua tavaraa: 50 % scifiä ja fantasiaa, 50% huumoria ja 100 % erotiikkaa! Kokoelman on kuvittanut sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja Petri Hiltunen.


Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu heinäkuu 5, 2019 (Basam Books)
Tietoja muokattu heinäkuu 9, 2019

Kirja-arviot & arvosanat

_kirjakeiju_
Arvosanat 384
Kirja-arviot 315
Viestit 0
maaliskuu 7, 2020
5 / 10

Osa tarinoista oli hiukkasen outoja enkä oikein innostunut kirjasta kokonaisuutena. Sen kyllä luki, mutta tarinoihin ei päässyt oikein sisään ajoittain (tahaton sanamuoto).

Pakkis
Pakkis
Arvosanat 683
Kirja-arviot 0
Viestit 0
syyskuu 1, 2019
Antoi 3 / 10 arvosanan kirjalle
Jouni
Jouni
Arvosanat 284
Kirja-arviot 1
Viestit 26
elokuu 20, 2019
Antoi 4 / 10 arvosanan kirjalle