Kymnaasi
Keskiarvo 3.86
3.86 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Kymnaasi

Ilkka Auer
Julkaistu: syyskuu 11, 2019 (Haamu)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, kauhu, nuoret
Avainsanat: kotimainen

Kymnaasi: Agnes af Forsellesin Kymnaasi hyljeksityille ja orvoille tytöille. Kuvitus: Ilkka Auer. Nidottu.

Sofia on orpo, onneton ja yksin. Oudot sattumukset johdattavat hänet metsän keskellä sijaitsevaan salaperäiseen sisäoppilaitokseen. Agnes af Forsellesin Kymnaasi orvoille ja hyljeksityille tytöille on paikka, jossa todellisuuden rajat hämärtyvät.

Sofia tutustuu Kymnaasin kiehtovaan historiaan ja sen erikoislaatuisiin asukkaisiin, Muusaan, Sointuun, Avelineen ja kiehtovaan Lydiaan. Sofia löytää Kymnaasista kodin ja paikkansa maailmassa, joka on paljon mystisempi kuin voisi kuvitellakaan.

Kun pimeät voimat uhkaavat Kymnaasia, Sofia tajuaa, että hän voi menettää kaiken. Ja siihen hän ei enää suostu. Mutta onko Sofia valmis kohtaamaan pahuuden silmästä silmään?

muokattu 11.09.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Monster High (Monster High, #1)Vampyyrin oppipoika (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #2)Monster High: Salatut elävät (Monster High, #2)Monster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)

Kirja-arvioita (2)

Pete avatar
Kirjoittanut
4.5
[ Juonipaljastuksia- avaa tästä ]
Taru Väyrynen avatar
Kirjoittanut
4.5

Vaikuttava ja hyvin kirjoitettu tarina, joka käsittelee monin vertauskuvin ihmisen alitajuisia tunteita, ja haastaa miettimään oman elämän perusasiaa: miten on elettävä, että toteuttaisi ihmisyyttään oikein.

Paikalla 35 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552