Pahan atolli

Heikki Mäkinen
Julkaistu: elokuu 15, 2019 (A+ Kirjat)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, kauhu, jännitys
Avainsanat: kotimainen

Sidottu.

Luotaaja oli tullut maapallolle kaukaa toisesta maailmasta. Sen tehtävänä oli ollut kerätä niin paljon tietoa kuin mahdollista. Laskeutumisessa sen alus oli kuitenkin rikkoontunut ja se oli jäänyt jumiin autiolle saarelle Malediiveille. Se ei ollut voinut tehdä muuta kuin odottaa, että toinen alus tulisi hakemaan sen pois.

Pian saarelle oli tullut miehiä rakentamaan bungaloweja uutta hotellia varten. Yhteenotto oli ollut väistämätön ja luotaaja oli tappanut lähes kaikki miehet. Sen jälkeen se oli saanut olla taas rauhassa pitkään.

Nyt saaren uusi omistaja on rakentanut sinne korkeatasoisen hotelliresortin, jonka vieraat voivat nauttia pienestä palasta paratiisia turkoosinsinisen meren keskellä.

Toinen alus on kuitenkin jo lähellä ja luotaajan on pakko saada ihmiset pois tieltä. Niinpä se eristää saaren ja keinoja kaihtamatta aloittaa jälleen tappamisen. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan alistu, vaan pieni porukka ryhtyy vastarintaan. Seurauksena on armoton ja verinen taistelu, jossa pahuus näyttää voimansa ja lopulta myös kasvonsa.

muokattu 03.11.2019

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuhanten miesten marssi (Anabasis, #2)Vastarinta (Idhunin kronikat, #1)Kaksosten koetus (Dragonlance: Legendat, #3)Aavekauppiaan tytär (Rikoskomisario Chen, #1)Maankauhistus
Paikalla 2 jäsentä ja 65 vierailijaa
Pisania, Siivetön lohikäärme
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722