Replica (Sensored Reality, #3)
Keskiarvo 2.50
2.50 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (4)
Kirjahyllytilastot

Replica

Anders Vacklin, Aki Parhamaa
Julkaistu: kesäkuu 22, 2020 (Tammi)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, videopeli

Kansi: Laura Lyytinen. Kannen kuvat: Istockphoto. Sidottu.

Lopun vuoksi on mentävä kaiken alkuun.

Kiitetyn Sensored Reality -tieteistrilogian räjähtävä päätösosa valaisee salaisuuksia, jotka ovat pitäneet sarjan lukijat otteessaan. Bug osallistuu aurinkokunnan rankimpaan ammattilaispeliin ja tulee samalla paljastaneeksi järisyttävän totuuden maailmanlopusta… ja itsestään.

Kun kuusitoistavuotias pelaajatähti Minako ”Bug” Takeda saapuu videopeliteemapuistoksi muutettuun Marsiin, videopelaajien utopiaan, on kuin hänelle olisi ojennettu avaimet maagiseen kuningaskuntaan, joka on täynnä jännitystä, seikkailua ja rakkautta – mutta onnellisen pinnan alle piiloutuu järkyttävä todellisuus...

muokattu 24.06.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Nälkäpeli 1–3Paljaan taivaan alla (Paljaan taivaan alla, #1)Outolintu (Outolintu-trilogia, #1)Valinta (Valinta-sarja, #1)Julma maa

Kirja-arvioita (3)

Chivega avatar
Kirjoittanut
0.5

Huonoimpia vähään aikaan lukemiani kirjoja. Olen kahlannut läpi koko trilogian ja jokaisen kirjan jälkeen unohtanut kuinka huono se oli. Tämä viimeisin kuitenkin rikkoi minut.

Ensinnäkin, kirja on suurimmaksi osaksi taustatietoa. Turhaa sellaista vielä pitkälti. Kirjan keskivaiheilla on jopa kokonainen luento!!!

Peliosiot ovat tylsiä, kuten kaikissa muissakin Sensored Reality-kirjoissa. Jos haluaa lukea hyvää pelikirjaa, niin suosittelen Devoted Souls - ... (lisää)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
3.0

Tässäpä toimintapläjäys! Kirjan tarinassa on paljon meneillään kokoajan, mutta vain yhdestä juonen osasta kerrotaan kerrallaan. Edellisiin osiin verrattuna tämä oli tietokirjamaisempi opus. Ajoittain tarinan kerronta tuntui hieman kärsivän faktoista, joita viljeltiin reippaasti. Kirja tuntui ehkä hieman pitkitetyltä, enkä pitänyt siitä niin paljon kuin edellisistä osista. Aivan mukava kirja kuitenkin, ei siinä. 

kaia avatar
Kirjoittanut
4.0

Juoni oli muiden osien tapaan mukaansatempaava, mutta pelikohtauksia tuntui olevan vähemmän kuin aiemmin? Sääli!! Ne saavat aina mielikuvituksen laukkaamaan ihan erilaisella tavalla. On kuitenkin kiva nähdä, kuinka kirjan maailma ja valtarakenteet avautuvat tässä kirjassa enemmän.

Rakkaustarina ei ikinä oikein iskenyt muhun, koska se tuntui päälleliimatulta. Paikoittain dialogi tuntui myös epäluonnolliselta ja imelältä.

Paikalla 2 jäsentä ja 54 vierailijaa
LordStenhammar, Darkki
Uusin jäsen: Teppo Riikonen
Jäseniä yhteensä: 9886