Unien valtiatar - J. Witch

Kansi: Sakari Karipuro / Jyrki Pitkä. Nidottu.

Lämmin veri pulppusi Irenen suuhun niin nopeasti, ettei hän ehtinyt niellä kaikkea, vaan osa valui pitkin hänen kasvojaan. Veren huumaamana hän oli samalla raastanut tytön kasvot ja rinnat pisaroiville naarmuille.

Unien valtiatar on pääosin nykyaikaan sijoittuva, vahvasti eroottissävyinen ja rokkipitoinen kertomus naispuolisesta vampyyristä ja miehistä hänen ympärillään. Tarinan kertoja elää unelmaansa rokkistarana, Noitarovion basistina, kun tapaa keikkareissulla uniensa valtiattaren. Siitä hetkestä eteenpäin uusi ihastus päättää joka tanssissa sekä rytmin että sävellajin. Irene on vuosisatoja vanha vampyyri, joka on sopeutunut nykyaikaan paremmin kuin moni kohtalotoverinsa. Kumppanit ja identiteetit vaihtuvat ajan kuluessa, ainoastaan verenjano on pysyvä olotila.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: heinäkuu 2019
Kustantaja: Kuoriaiskirjat
Tyylit: kauhu
Avainsanat: kotimainen, vampyyrit
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: lokakuu 10, 2019

Kirja-arvioita

7/10 |
elokuu 03, 2020
Nopealukuinen kirja, joka ei kuitenkaan avannut uusia maailmoja ja saanut haukkomaan henkeä. Tästä huolimatta kirjan luki aivan mielellään. Tarinassa pysyi yllättävän hyvin mukana, vaikka siinä risteilivät eri kertojat ja aikatasot. Luvut ...