Metsälammikon hirviö (Iik!, #3)
Keskiarvo 2.00
2.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Metsälammikon hirviö

Anu Holopainen
Julkaistu: helmikuu 12, 2020 (Myllylahti)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, lapset
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Sidottu.

Alakoululaisille suunnatun IIK!-kauhukirjasarjan kolmas osa vie viidesluokkalaiset Sussan ja Sakun selkäpiitä karmivan vesihirviön jäljille. Helppolukuinen, maltillisen pituinen ja sopivan jännittävä tarina houkuttelee myös vähemmän lukevia lapsia uppoutumaan kirjaan.

Sussa, Saku ja pikkusisko Siiri lähtevät kesäloman viettoon isovanhempien mökille. Siellä on kuitenkin tapahtunut kummia: myllätystä pihapensaikosta löytyy omituinen käsine, ja keskelle metsää on ilmestynyt valtava vesilammikko, joka ei vaikuta aivan luonnolliselta.

Sitten Saku näkee järvestä nousevan hahmon, joka ei ole lintu, kala eikä ihminen. Sussalla ja Siirillä on vaikeuksia uskoa Sakua tämän kertoessa näkemästään, etenkin kun tutkimusretki ei tuota tulosta. Mutta Siirin kadotessa kummajaisen matkaan on Sussankaan vaikea enää olla uskomatta. Mikä tai kuka on metsälammikon hirviö, ja kuinka lapset saavat sen karkotettua?

muokattu 12.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hirviöiden hiusmuotoilija (Kauhukartano, #9)Maailman viimeiset tyypit: Painajaiskuningas (Maailman viimeiset tyypit, #3)Lasilapset (Lasilapset, #1)Kivienkelit (Lasilapset, #3)Maailman viimeiset tyypit: Zombiparaati (Maailman viimeiset tyypit, #2)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: Sari Pentti
Jäseniä yhteensä: 9568