Hehkuva tähti (Soturikissat: Klaanien synty, #4)
Keskiarvo 4.30
4.30 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (5)
Kirjahyllytilastot

Hehkuva tähti

Erin Hunter
Julkaistu: helmikuu 10, 2020 (Art House)
Alkuperäinen nimi: The Blazing Star
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

»Selvitäksenne hengissä teidän on kasvettava ja täytettävä maa kuin hehkuva tähti.»

Vuoristokissojen joukkioiden ensimmäisessä suuressa taistelussa on vuodatettu verta neljän tammen notkoon, ja kaikkien pesätovereita ja sukulaisia on kaatunut. Nyt kissojen on keksittävä, miten jatkaa eteenpäin.

Vaikka joukkiot ovat vannoneet keskinäistä rauhaa, eloonjääminen on vaakalaudalla. Harmaa Siipi on menettänyt Kilpikonnan Hännän ja luovuttanut päällikkyyden Myrskylle, eikä hän enää löydä paikkaansa. Kirkkaan Taivaan ote metsän kissoista alkaa lipsua, kun joukkoon liittyy vaarallinen yksisilmäinen kulkukissa.

Ja mikä pahinta, kumpaakin kissaleiriä uhkaa jokin tuntematon, kohtalokas sairaus. Vain yksi asia voi pelastaa heidät: heidän on löydettävä hehkuva tähti...

Klaanien synty -saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin vuoristosta tulleet kissat asettuivat metsään ja alkoivat perustaa reviirejä. Hehkuva tähti on saagan neljäs osa.

muokattu 12.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kertomuksia klaaneista (Soturikissat-novellit, #2)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Aamunkoi (Soturikissat: Uusi profetia, #3)Pimennys (Soturikissat: Kolmikon mahti, #4)Auringonlasku (Soturikissat: Uusi profetia, #6)
Paikalla 29 vierailijaa
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748