Yökulkija (Pedon sydän, #2)
Keskiarvo 5.00
5.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Yökulkija

S. N. Pires
Julkaistu: tammikuu 2, 2020 (Minerva)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paleofiktio
Avainsanat: kotimainen, noidat

Kansi ja taitto: Taittopalvelu Yliveto Oy. Kannen kuvat: iStock ja Unsplash. Sidottu, kansipaperi.

Pedon sydän -trilogian toinen osa jatkaa nuoren omapäisen Tommon ja Lokka-noidan tyttären kiehtovaa tarinaa.

Tarina vie tuhansien vuosien taakse, muinaiseen noitien ja haltioiden maahan, jossa auringonkansa ja heidän metsästys- ja laidunmailleen työntyvät vieraskansat kamppailevat elintilasta ja vallasta.

Tommo on karkotettu Tollen suvusta ja hän vaeltelee yksin metsissä. Katkerana hän antaa susihaltialleen vallan ja muuttuu vihatuksi sudeksi, yökulkijaksi. Tommon poissa ollessa lovinoita Lokan tyttärentytär ja mahtavat tuhovoimat omaava noitarumpu ovat joutuneet viholliskansan, merentakaisten käsiin. Kuolinvuoteellaan Lokka sysää Tommon niskoille vastuun rummun ja lapsenlapsensa pelastamisesta.

Tommo lähtee suorittamaan vaarallista tehtävää tietäen, että hänen onnistumisestaan riippuu koko kansan kohtalo. Ja jos hän saa rummun ja pelastaa tollelaiset, hänet hyväksytään takaisin omiensa pariin.

Pedon sydän -trilogia on ikiaikainen jännittävä tarina hyväksytyksi tulon kaipuusta ja kostosta. Väkevä kerronta ja rikas kieli tekevät S. N. Pireksen teoksista vaikuttavan lukunautinnon.

muokattu 06.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Susiemon klaani (Noitien taistelu, #1)Velhotohtori (Noitakronikat, #3)Kemuja ja kuplivaa (Rachel, #4)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)Sudenlapset (Pohjankontu, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 54 vierailijaa
sterle
Uusin jäsen: Tytti
Jäseniä yhteensä: 9722