Totuuden kirous

Peter James
Julkaistu: maaliskuu 24, 2020 (Minerva)
Alkuperäinen nimi: The Truth
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Marja Helanen. Kansi ja taitto: Taittopalvelu Yliveto Oy. Sidottu, kansipaperi.

Johnin ja Susanin elämässä asiat eivät voisi olla paremmin. Rakkaus kukoistaa, Johnin yritys menestyy ja pariskunta on juuri muuttanut unelmiensa taloon.

Kaikki on täydellistä, kunnes odottamaton taloudellinen takaisku ajaa heidät vararikon partaalle. Heillä on 30 päivää aikaa löytää jostain 1,5 miljoonaa puntaa, tai niin yritys kuin uusi kotikin ovat mennyttä.

Aivan yllättäen apuaan tarjoaa salaperäinen sveitsiläinen pankkiiri Emil Sarotzini. Rahat ovat Susanin ja Johnin ulottuvilla, mutta niiden hinta ravisuttaa heidän avioliittonsa perustuksia. Sarotzini haluaa Susanin ryhtyvän sijaissynnyttäjäksi omalle lapselleen.

Peläten menettävänsä kaiken, minkä eteen ovat työskennelleet, John ja Susan suostuvat sopimukseen. Tietämättöminä sen kauhistuttavista seurauksista. Kuka Sarotzini todellisuudessa on ja mistä ovat peräisin hänen yli-inhimilliset voimansa?

Susanin raskaus on vaikea ja tuskallinen, mutta vielä pahempaa on tulossa. Kauhunsa keskelläkin hän on kuitenkin päättänyt suojella syntymätöntä lastaan viimeiseen saakka.

”Peter Jamesia on verrattu Stephen Kingiin, mutta monessa suhteessa hän on parempi.” – Daily Telegraph

muokattu 24.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Stepanin koodeksi (Kuoriaiskirjat, #4)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Tuulen avainSiivekäs kuolema ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #5)Tohtori Uni (Hohto, #2)
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384