Totuuden kirous

Peter James
Julkaistaan: maaliskuu 15, 2020 (Minerva)
Alkuperäinen nimi: The Truth
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Marja Helanen. Sidottu.

Johnin ja Susanin elämässä asiat eivät voisi olla paremmin. Rakkaus kukoistaa, Johnin yritys menestyy ja pariskunta on juuri muuttanut unelmiensa taloon.

Kaikki on täydellistä, kunnes odottamaton taloudellinen takaisku ajaa heidät vararikon partaalle. Heillä on 30 päivää aikaa löytää jostain 1,5 miljoonaa puntaa, tai niin yritys kuin uusi kotikin ovat mennyttä.

Aivan yllättäen apuaan tarjoaa salaperäinen sveitsiläinen pankkiiri Emil Sarotzini. Rahat ovat Susanin ja Johnin ulottuvilla, mutta niiden hinta ravisuttaa heidän avioliittonsa perustuksia. Sarotzini haluaa Susanin ryhtyvän sijaissynnyttäjäksi omalle lapselleen.

Peläten menettävänsä kaiken, minkä eteen ovat työskennelleet, John ja Susan suostuvat sopimukseen. Tietämättöminä sen kauhistuttavista seurauksista. Kuka Sarotzini todellisuudessa on ja mistä ovat peräisin hänen yli-inhimilliset voimansa?

Susanin raskaus on vaikea ja tuskallinen, mutta vielä pahempaa on tulossa. Kauhunsa keskelläkin hän on kuitenkin päättänyt suojella syntymätöntä lastaan viimeiseen saakka.

(muokattu 22.10.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Stepanin koodeksi (Kuoriaiskirjat, #4)KuokkamummoThe Walking Dead: Kolmas kirja (The Walking Dead, #3)Ajattomat aaveetRämeen olento (Rämeen olento, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 50 vierailijaa
carmyli, Fievre, Nokka10
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873