Voimanpesä (Ursiinitrilogia, #3)
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Kirjahyllytilastot

Voimanpesä

J. S. Meresmaa
Julkaistu: kesäkuu 2019 (Robustos)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: vaihtoehtohistoriasteampunk
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 4 kpl)

Kansi: Mika Vaaranmaa. Sidottu.

Ursiininuorukainen Jyly on tottunut vauhdikkaisiin käänteisiin ja vaarallisiin tilanteisiin kenttätehtävissä, mutta alati jatkuva paine on alkanut tuntua mielessä ja kehossa. Jyly joutuu suuren päätöksen partaalle, kun Naakkamestarille täytyy löytää uusi sijoituspaikka nopeasti, ja apuun rientää Tuuli, ilmalaivapilotti. Mikä on oikein ja mikä väärin maailmassa, joka on täynnä julmuutta ja epätasa-arvoa?

Voimanpesä on jännittävä päätös ansiokkaalle Ursiini-trilogialle, jonka edelliset osat ovat nimeltään Naakkamestari ja Hämäränsäteet. Huikaiseva loppumittelö käydään Pohjois-Kymenlaaksossa Verlan tehdaskylän historiallisissa maisemissa.

J. S. Meresmaa on tamperelainen kirjailija. Hän on kirjoittanut mm. Mifonki-fantasiakirjasarjan. Naakkamestari voitti Robustoksen pienoisromaanin kirjoituskilpailun 2015.

(muokattu 21.10.2019)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hämäränsäteet (Ursiinitrilogia, #2)Teräksinen tsaari (Oswald Bastable, #3)Kellopelikuningas (Gigi ja Henry, #2)Steampunk! – Silintereitä ja siipirattaitaKerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: Dragon X
Jäseniä yhteensä: 8801