Kuolleiden kirja (Uhriniituntakainen, #2)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Kuolleiden kirja

Magdalena Hai
Julkaistu: tammikuu 9, 2020 (Karisto)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, novellikokoelma, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Osallistu keskusteluun (viestejä 3 kpl)

Kuolleiden kirja: Paluu Uhriniituntakaiseen. Kansi: Satu Ketola. Sidottu.

Uusia kauhutarinoita Uhriniituntakaisesta!

Tervetuloa Uhriniituntakaiseen! On pelkkää pahaa puhetta, että täällä muka tapahtuisi enemmän selittämättömiä onnettomuuksia kuin muissa vastaavankokoisissa kunnissa. Varsinkaan Uhriniituntakaisen hautausmaassa ei ole kerrassaan mitään kummallista. Täällä ei ole aavebussia kiertämässä öisin, ei pahantahtoisia mustia tonttuja, kostonhimoisia ragemutseja, kirottuja kirjoja tai päättömiä hirvimiehiä.

Kuolleiden kirja – Paluu Uhriniituntakaiseen on hyytävä, ihastuttava ja naurattava kauhutarinakokoelma nuorille. Kirjassa on tarinoita niin keppariharrastajalle kuin gamerillekin, ja novelleissa käsitellään muun muassa ensirakkauden vaikeutta, hiertäviä perhesuhteita ja kuolemaa. Kokoelma on odotettua jatkoa teokselle Haiseva käsi ja muita kauheita tarinoita Uhriniituntakaisesta (2016).

muokattu 09.01.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Monster High: Ihmissusipäiväkirjat (Monster High, #3)Kohtalon perilliset (Darren Shanin tarina, #12)Monster High (Monster High, #1)Taistelu aamunkoitteessa (Darren Shanin tarina, #9)Hurmeen maku

Kirja-arvioita (1)

Matti Karjalainen avatar
Kirjoittanut
3.0

Magdalena Hain "Kuolleiden kirjassa" (Karisto, 2020) tehdään paluu Uhriniituntakaiseen, tuohon pieneen ja kammottavaan kylään, johon tutustuimme jo aiemmin novellikokoelmassa Haiseva käsi. Kokoelman kertomukset ovat tälläkin kertaa viihdyttäviä genrensä ... (lisää)

Paikalla 3 jäsentä ja 36 vierailijaa
Jussi, LordStenhammar, Skie
Uusin jäsen: Virpi Larmila
Jäseniä yhteensä: 9384