Kuolleiden kirja (Uhriniituntakainen #2) - Magdalena Hai7.66

Kuolleiden kirja: Paluu Uhriniituntakaiseen. Kansi: Satu Ketola. Sidottu.

Uusia kauhutarinoita Uhriniituntakaisesta!

Tervetuloa Uhriniituntakaiseen! On pelkkää pahaa puhetta, että täällä muka tapahtuisi enemmän selittämättömiä onnettomuuksia kuin muissa vastaavankokoisissa kunnissa. Varsinkaan Uhriniituntakaisen hautausmaassa ei ole kerrassaan mitään kummallista. Täällä ei ole aavebussia kiertämässä öisin, ei pahantahtoisia mustia tonttuja, kostonhimoisia ragemutseja, kirottuja kirjoja tai päättömiä hirvimiehiä.

Kuolleiden kirja – Paluu Uhriniituntakaiseen on hyytävä, ihastuttava ja naurattava kauhutarinakokoelma nuorille. Kirjassa on tarinoita niin keppariharrastajalle kuin gamerillekin, ja novelleissa käsitellään muun muassa ensirakkauden vaikeutta, hiertäviä perhesuhteita ja kuolemaa. Kokoelma on odotettua jatkoa teokselle Haiseva käsi ja muita kauheita tarinoita Uhriniituntakaisesta (2016).

Keskustelua: Magdalena Hai :: viestejä 3 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
KAMPANJA: Storytelissä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Julkaistu: tammikuu 9, 2020
Kustantaja: Karisto
Tyylit: kauhu, novellikokoelma, nuoret
Avainsanat: kotimainen
Arvosanalla: 7.66/10
Arvosanoja: 3
Muokattu: tammikuu 09, 2020

Uhriniituntakainen -kirjasarja

Haiseva käsi (Uhriniituntakainen #1)7.72
Kuolleiden kirja (Uhriniituntakainen #2)7.66

Kirja-arvioita

6/10 |
kesäkuu 13, 2020
Magdalena Hain "Kuolleiden kirjassa" (Karisto, 2020) tehdään paluu Uhriniituntakaiseen, tuohon pieneen ja kammottavaan kylään, johon tutustuimme jo aiemmin novellikokoelmassa Haiseva käsi. Kokoelman kertomukset ovat tälläkin kertaa ...