Oppilas ja uneksija

@ Marja Mentula
Oppilas ja uneksija (Manaajan matka #1) - Marja Mentula 8.00   1

Kannet: Marika Hietamäki. Sidottu.

Elan on koulukiusattu ja yksinäinen. Hellä ja kannustava äiti sekä suloinen pikkusisko ovat sentään lohtuna. Vihdoin Elan tuntuu löytävän oikean suunnan velho Shediramin oppipoikana. Elämään ilmaantuu myös uusi tunne, rakkaus. Mutta kohtalo kääntääkin Elanin matkan aivan muualle. 

Toisaalla toinen nuori mies, Fildus, valmistautuu papin uralleen. Pyhiinvaelluksensa aikana hän näkee näkyjä Edofor-nimisestä maasta, jossa alistettua kanssa hallitsee tyrannimainen auringonjumalan papisto. Kaiken lisäksi tarina jatkuu yöstä toiseen. 

Oppilas ja uneksija avaa kiinnostavan erilaisen fantasisarjan. Demoneja, jumalia, maahisia, magiaa, seikkailua ja taisteluja – totta kai, mutta ennen kaikkea teos kuvaa yksinäisen nuoren ihmisen kasvua löytämään itsestään sisäisen voiman selviytyä ja auttaa muita surun, pelkojen ja menetysten maailmassa. 

Rikkaalla kielellä ja vahvalla tunteella kirjoitettu esikoinen tempaa lukijan oitis Elanin ja Filduksen matkaan. On helppo tuntea empatiaa Elania kohtaan, ja Filduksen kokemukset herättävät kutkattuvan uteliaisuuden saada tietää, miten tarina jatkuu, kun eräänä iltana auringon laskiessa kaksi nuorta miestä saapuu etäisen satamakaupungin pitkälle laiturille.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu helmikuu 2019 (Books on Demand)
Tietoja muokattu marraskuu 5, 2019

Manaajan matka

Sarja sisältää 2 pääteosta ja yhteensä teoksia 2 kpl.

Oppilas ja uneksija (Manaajan matka #1) 8.00   1
Manaaja ja vaeltaja (Manaajan matka #2) 8.12   16

Kirja-arviot & arvosanat

Dragon
Dragon
Arvosanat 109
Kirja-arviot 0
Viestit 2
marraskuu 5, 2019
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle