Tuulten amiraali
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (3)
Kirjahyllytilastot

Tuulten amiraali

Mia Myllymäki
Julkaistu: maaliskuu 27, 2020 (Osuuskumma)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, vaihtoehtohistoria
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Anu Korpinen. Nidottu.

”Sanotaan, että linnut ovat vapaita. Mutta se on valetta, jota syötämme itsellemme, jotta emme ajattelisi, että vapaus on jotain saavuttamatonta.”

Portugali 1492. Ilmalaivat kohoavat taivaalle höyrytekniikan ja magian voimalla. Onnea tavoittelevat kapteenit ja tuulia taivuttelevat laivamestarit ovat valmiita laajentamaan tunnetun maailman rajoja. Kapteeni Cristo Colom unelmoi matkasta meren yli länteen, kultaisten kattojen ja kallisarvoisten mausteiden valtakuntaan. Toiveet näyttävät käyvän toteen, kun Portugalin ja Espanjan kuninkaalliset antavat Criston suunnitelmille tukensa. Mutta milloin haave muuttuu pakkomielteeksi, ja mitä Cristo lopulta meren takana kohtaakaan?

Mia Myllymäen toinen romaani on yllätyksellinen seikkailu vaihtoehtoisessa historiassa sekä voimallinen tarina vallan tavoittelusta, unelmista ja vapauden hinnasta.

muokattu 20.04.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen alkemisti (Kardinaalin miekat, #2)Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)Kellopelikuningas (Gigi ja Henry, #2)Kardinaalin miekat (Kardinaalin miekat, #1)Jadevaltaistuin (Temeraire, #2)
Paikalla 23 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552