Yue Fein perintö

Yong Jin
Julkaistaan: kesäkuu 2020 (Moebius)
Alkuperäinen nimi: Shediao yingxiong zhuan
Käännetty englanniksi: A Snake Lies Waiting
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia
Avainsanat: elokuva, tv-sarja, wuxia

Alkuteos ilmestynyt jatkosarjana lehdessä 1957–59. Sisältää alkuteoksen kolmannen neljänneksen. Suomentanut Riina Vuokko. Nidottu.

Jin-ruhtinas Wanyan Honglie saapuu eteläiseen Kiinaan etsimään kenraali Yue Fein käsikirjaa, johon Song-armeijan salaisimmat taistelustrategiat on kirjattu. Guo Jing haluaa kostaa isänsä surman, mutta vielä tärkeämpää on varmistaa, ettei kirja päädy vihollisen käsiin.

Saavuttaakseen päämääränsä Guo Jing ja Huang Rong matkaavat niin keisarilliseen palatsiin kuin tarunhohtoiselle Rautakouravuorelle. Vihollisen verkostot ulottuvat kuitenkin laajalle: jopa Huang Rongin isä Rohtomestari Huang erehtyy uskomaan juonittelijoiden valheita eikä Kerjäläisseuran apuunkaan voi aina luottaa.

Neliosaisena julkaistava Kotkasoturien taru on Kotkasoturi-trilogian ensimmäinen osa ja wuxia-kirjallisuuden klassikko. Kotkasoturien tarua ja muita Jin Yongin kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli sata miljoonaa kappaletta.

muokattu 01.06.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Delfiinin saari (Pronssisoturit, #1)Maan tytärVarjojen valtias (Muinainen pimeys, #6)Tuonela (Metsän kansa, #3)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 59 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Ari Maunu
Jäseniä yhteensä: 9329