Kertomuksia klaaneista

Erin Hunter
Julkaistaan: elokuu 15, 2020 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Warriors: Tales from the Clans
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, novellikokoelma, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Toinen kissamainen novellikokoelma on täällä!

Kertomuksia klaaneista on toinen Soturikissat-novellikokoelma, joka sisältää kolme kiehtovaa, itsenäistä seikkailua klaanikissojen maailmasta:

Tiikerikynnen raivo: Tiikerikynsi on häädetty petturina Myrskyklaanista, ja hän janoaa kostoa entisille klaanitovereilleen. Ensin hänestä on kuitenkin tultava päällikkö, Varjoklaanin Tiikeritähti.

Lehtilammen toive: Lehtilampi on aina tiennyt, että rakkaus ei kuulu parantajien elämään. Mutta sitten hän rakastuu Tuuliklaanin Varissulkaan. Salatakseen heidän yhteiset pentunsa Myrskyklaanilta hän tarvitsee apua sisareltaan Oravaliidolta ja ehkä myös Tähtiklaanilta…

Kyyhkysiiven hiljaisuus: Synkkä Metsä on voitettu – mutta Kyyhkysiiven yliluonnolliset kyvyt ovat kadonneet. Miten hän sopeutuu elämään tavallisena soturina?

Kirjan tarinat sijoittuvat ensimmäisten neljän Soturikissat-saagan ajalle. Kirja sopii luettavaksi Tähtien enne -saagan jälkeen.

muokattu 25.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Pimeyden joki (Soturikissat: Kolmikon mahti, #2)Neljäs oppilas (Soturikissat: Tähtien enne, #1)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Auringon polku (Soturikissat: Klaanien synty, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 39 vierailijaa
Fiktiivi
Uusin jäsen: Jenny Linnea Heljanko
Jäseniä yhteensä: 9332