Tähtien polku

Erin Hunter
Julkaistaan: lokakuu 15, 2020 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Path of Stars
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Metsään koittaa uusi aika…

Monta kuuta pohdiskeltuaan ja kiisteltyään villien kissojen joukkiot ovat asettuneet viiteen leiriin. He aikovat noudattaa henkikissojen käskyä ja levittäytyä kuin hehkuvan tähden terälehdet. Nyt kuitenkin kovanaamainen kulkukissa nimeltä Viilto on siepannut Tähden Kukan ja vaatii sellaisia saalislunnaita, joita metsän kissat eivät pysty maksamaan.

Kirkas Taivas haluaa pelastaa naaraan muttei pysty siihen yksin. Hänen on yhdistettävä voimansa Pitkän Varjon, Tuulen Juoksijan, Myrskyn ja Joen Väreen joukkioiden kanssa. Muut päälliköt ovat vastahakoisia ryhtymään vaaralliseen yritykseen, mutta pian Viillon yhä röyhkeämmiksi käyvät kissat uhkaavat koko heidän uutta elämäntapaansa.

Klaanien synty -saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin vuoristosta tulleet kissat asettuivat metsään ja alkoivat perustaa reviirejä. Tähtien polku on saagan kuudes, viimeinen osa.

muokattu 25.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Myrsky nousee (Soturikissat, #4)Näkö (Soturikissat: Kolmikon mahti, #1)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Etäiset kaiut (Soturikissat: Tähtien enne, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 22 vierailijaa
FreakyMike
Uusin jäsen: Heini N.
Jäseniä yhteensä: 9572