Tähtien polku (Soturikissat: Klaanien synty, #6)
Keskiarvo 4.25
4.25 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Tähtien polku

Erin Hunter
Julkaistu: syyskuu 26, 2020 (Art House)
Alkuperäinen nimi: Path of Stars
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret
Avainsanat: kissat
Osallistu keskusteluun (viestejä 12 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Nana Sironen. Sidottu.

Metsään koittaa uusi aika…

Monta kuuta pohdiskeltuaan ja kiisteltyään villien kissojen joukkiot ovat asettuneet viiteen leiriin. He aikovat noudattaa henkikissojen käskyä ja levittäytyä kuin hehkuvan tähden terälehdet. Nyt kuitenkin kovanaamainen kulkukissa nimeltä Viilto on siepannut Tähden Kukan ja vaatii sellaisia saalislunnaita, joita metsän kissat eivät pysty maksamaan.

Kirkas Taivas haluaa pelastaa naaraan muttei pysty siihen yksin. Hänen on yhdistettävä voimansa Pitkän Varjon, Tuulen Juoksijan, Myrskyn ja Joen Väreen joukkioiden kanssa. Muut päälliköt ovat vastahakoisia ryhtymään vaaralliseen yritykseen, mutta pian Viillon yhä röyhkeämmiksi käyvät kissat uhkaavat koko heidän uutta elämäntapaansa.

Klaanien synty -saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin vuoristosta tulleet kissat asettuivat metsään ja alkoivat perustaa reviirejä. Tähtien polku on saagan kuudes, viimeinen osa.

muokattu 27.09.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pitkätähden kosto (Soturikissat-erikoisseikkailut, #6)Keltahampaan salaisuus (Soturikissat-erikoisseikkailut, #5)Kuun merkki (Soturikissat: Tähtien enne, #4)Sinitähden tarina (Soturikissat-erikoisseikkailut, #3)Vatukkatähden myrsky (Soturikissat-erikoisseikkailut, #7)
Paikalla 27 vierailijaa
Uusin jäsen: jenni
Jäseniä yhteensä: 9747