Gargantis

Thomas Taylor
Julkaistaan: lokakuu 12, 2020 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Gargantis
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos ilmestyy toukokuussa 2020. Suomentanut Jaana Kapari-Jatta. Kannen kuvitus: George Ermos. Sidottu.

Jokin salaperäinen ja mahtava on heräämäisillään Aaverannan vesissä.

Gargantis palaa Malamanterin maailmaan ja tarjoaa saman poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen Harry Potter -kirjojen hengessä.

Herbie Sitrus ja Orvokki Parma jatkavat uhkarohkeita mutta tuloksekkaita tutkimuksiaan mystisessä merenrantakaupungissa. Aaverantaa riepottavat toinen toistaan hurjemmat talvimyrskyt ja on syytä epäillä, ettei niiden alkuperä ole tästä maailmasta. Onko legendaarinen Gargantis tulossa etsimään aarrettaan ja sitä raukkaa, joka sen alun perin vei?

Sarjan ensimmäisestä osasta sanottua: ”Malamanteri ei jäljittele J. K. Rowlingia, vaikka Jenni Hanniverin kirja-apteekki ja sen mekaaninen merenapina, joka sylkee ulos kirjareseptejä, ansaitsisi kyllä myyntipaikan Viistokujalta. Mieluumminkin Taylorin mielikuvitus tuottaa samanlaisen poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen.” – Alex O’Connell, THE TIMES

muokattu 29.02.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ripaus taikaa (Lumoleipomo, #2)Sudenhampaat (Aijalin saaren tarut, #3)Tobi Lolness II: Elishan silmät (Tobi Lolness, #2)Muumilaakso juhlii (Muumien suuri juhlakirja, #3)Tulilabyrintti (Lohikäärmekronikka, #2)
Paikalla 60 vierailijaa
Uusin jäsen: Päivi Tolmunen
Jäseniä yhteensä: 9584