Gargantis (Malamanteri, #2)
Keskiarvo 5.00
5.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (2)
Kirjahyllytilastot

Gargantis

Thomas Taylor
Julkaistu: lokakuu 9, 2020 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: Gargantis
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos ilmestyy toukokuussa 2020. Suomentanut Jaana Kapari-Jatta. Kannen kuvitus: George Ermos. Sidottu.

Jokin salaperäinen ja mahtava on heräämäisillään Aaverannan vesissä.

Gargantis palaa Malamanterin maailmaan ja tarjoaa saman poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen Harry Potter -kirjojen hengessä.

Herbie Sitrus ja Orvokki Parma jatkavat uhkarohkeita mutta tuloksekkaita tutkimuksiaan mystisessä merenrantakaupungissa. Aaverantaa riepottavat toinen toistaan hurjemmat talvimyrskyt ja on syytä epäillä, ettei niiden alkuperä ole tästä maailmasta. Onko legendaarinen Gargantis tulossa etsimään aarrettaan ja sitä raukkaa, joka sen alun perin vei?

Sarjan ensimmäisestä osasta sanottua: ”Malamanteri ei jäljittele J. K. Rowlingia, vaikka Jenni Hanniverin kirja-apteekki ja sen mekaaninen merenapina, joka sylkee ulos kirjareseptejä, ansaitsisi kyllä myyntipaikan Viistokujalta. Mieluumminkin Taylorin mielikuvitus tuottaa samanlaisen poikkeuksellisen kutkuttavan lukukokemuksen.” – Alex O’Connell, THE TIMES

muokattu 11.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Sigismund Virtanen Troijan sodassaTakeshitan kintereillä (Takeshitan kintereillä, #1)Vedeeran taru (Vedeera, #1)Kissa nimeltä KentTom ja Morbicuksen kosto (Ella Aura, #3)
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868