Noidan käsikirja: Aaveet

Christopher Maynard
kauhu, nuorten tietokirja
Noidan käsikirja: Aaveet - Christopher Maynard

Alkuteos ilmestynyt 1977. Suomentanut Antti Hulkkonen. Kannen suunnittelija: Laura Lyytinen. Sidottu.

Salattu jatko-osa – taattua tavaraa suoraan Noidan käsikirjan arkistoista!

Oletko joskus nähnyt outoja hahmoja pimeässä, kuullut outoja ääniä yöllä tai tuntenut jonkin tuntemattoman voiman läsnäolon? Onko Noidan käsikirja yksi lempikirjoistasi? Siinä tapauksessa tämä kirja on sinulle pakollista luettavaa!

Noidan käsikirja: Aaveet tarjoaa kuuluisia kummitustarinoita, karmivia kuvituksia, aaveiden metsästystä sekä hölmöimmät huijaukset selitettyinä. Kirja on aiemmin suomeksi julkaisematon osa kokonaisuudesta, jonka kolme muuta osiota muodostivat Suomessakin kulttiklassikon asemaan nousseen Noidan käsikirjan. Tammi julkaisi hartaasti toivotun uusintapainoksen tästä rajatiedon klassikosta vuonna 2018 ja tarjoaa nyt teoksen suomalaisille faneille vihdoin uutta luettavaa aidossa Noidan käsikirjan hengessä!

Kummitustarinoita on kerrottu kautta historian ja maapallon joka kolkassa. Tämän kirjan sivuilla vilisee kummittelevia henkiolentoja, karjuvia pääkalloja, kummituslaivoja, paholaiskoiria, läpikuultavia naishahmoja ja monia muita hiukset nostattavia ilmiöitä. Kirja myös opastaa aaveiden metsästyksen saloihin ja vinkkaa siihen toimivimmat tekniikat ja varusteet. Mukana on myös joitakin teorioita, joilla aaveiden olemassaolo on pyritty selittämään.

Arvosana kirjalle


Julkaistu: syyskuu 17, 2020
Kustantaja: Tammi
Tyylit: kauhu, nuorten tietokirja
Avainsanat: kummitukset
Alkuperäinen nimi: The World of the Unknown: Ghosts
Arvosanalla: 5.00/10
Arvosanoja: 1
Muokattu: syyskuu 17, 2020

Noidan käsikirja -kirjasarja

Noidan käsikirja7.34
Noidan käsikirja: Aaveet