Noidan käsikirja: Aaveet

Christopher Maynard
Julkaistu: syyskuu 17, 2020 (Tammi)
Alkuperäinen nimi: The World of the Unknown: Ghosts
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, nuorten tietokirja
Avainsanat: kummitukset

Alkuteos ilmestynyt 1977. Suomentanut Antti Hulkkonen. Kannen suunnittelija: Laura Lyytinen. Sidottu.

Salattu jatko-osa – taattua tavaraa suoraan Noidan käsikirjan arkistoista!

Oletko joskus nähnyt outoja hahmoja pimeässä, kuullut outoja ääniä yöllä tai tuntenut jonkin tuntemattoman voiman läsnäolon? Onko Noidan käsikirja yksi lempikirjoistasi? Siinä tapauksessa tämä kirja on sinulle pakollista luettavaa!

Noidan käsikirja: Aaveet tarjoaa kuuluisia kummitustarinoita, karmivia kuvituksia, aaveiden metsästystä sekä hölmöimmät huijaukset selitettyinä. Kirja on aiemmin suomeksi julkaisematon osa kokonaisuudesta, jonka kolme muuta osiota muodostivat Suomessakin kulttiklassikon asemaan nousseen Noidan käsikirjan. Tammi julkaisi hartaasti toivotun uusintapainoksen tästä rajatiedon klassikosta vuonna 2018 ja tarjoaa nyt teoksen suomalaisille faneille vihdoin uutta luettavaa aidossa Noidan käsikirjan hengessä!

Kummitustarinoita on kerrottu kautta historian ja maapallon joka kolkassa. Tämän kirjan sivuilla vilisee kummittelevia henkiolentoja, karjuvia pääkalloja, kummituslaivoja, paholaiskoiria, läpikuultavia naishahmoja ja monia muita hiukset nostattavia ilmiöitä. Kirja myös opastaa aaveiden metsästyksen saloihin ja vinkkaa siihen toimivimmat tekniikat ja varusteet. Mukana on myös joitakin teorioita, joilla aaveiden olemassaolo on pyritty selittämään.

muokattu 17.09.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Outoja tarinoita 4 (Outoja tarinoita, #4)E.B.E. (X-Files (Junior novels), #9)Haiseva käsi (Uhriniituntakainen, #1)Alkemisti ja muita kertomuksiaTunturien yöpuolta
Paikalla 58 vierailijaa
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588