Viimeisenä pettää sydän
Keskiarvo 2.00
2.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (1)
Kirjahyllytilastot

Viimeisenä pettää sydän

Margaret Atwood
Julkaistu: syyskuu 15, 2020 (Otava)
Alkuperäinen nimi: The Heart Goes Last
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Hilkka Pekkanen. Kannen kuva: Getty Images. Kannen suunnittelu: David Mann. Sidottu, kansipaperi.

The Handmaid's Talen luoja näyttää lukijalle painajaismaisen lähitulevaisuuden. Mitä olisit valmis tekemään hyvinvointisi puolesta?

Kodittomat Stan ja Charmaine yrittävät epätoivoisesti pitää päänsä pinnalla keskellä taloudellista romahdusta. Elämä on jatkuvaa taistelua ja pelkoa. Kuin vastauksena rukouksiin Charmaine löytää ilmoituksen erikoisesta hankkeesta. Vapaaehtoiset osallistujat muuttavat asumaan suljettuun kaupunkiin. Kukaan ei ole työtön, ja kaikki saavat mukavan kodin joka toiseksi kuukaudeksi. Joka toinen vietetään vankilassa.

Aluksi uhraus ei vaikuta suurelta. Mutta sitten Stan ja Charmaine alkavat kehittää pakkomielteitä heidän kodissaan vuorokuukausin asuvasta pariskunnasta...

muokattu 13.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hiekkasotilaat (Routasisarukset, #2)Kutsu (Kepler62, #1)Nälkäpeli: Vihan liekit (Nälkäpeli, #2)Requiem: Rakkaus palaa (Delirium-trilogia, #3)Låhtölaskenta (Kepler62, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 52 vierailijaa
Tarstarkas, Päitsy, punnort
Uusin jäsen: Pasi Ketola
Jäseniä yhteensä: 9639