Sydämiä seireeneille (Suomea lohikäärmeille, #2)
Keskiarvo 3.71
3.71 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Sydämiä seireeneille

Briitta Hepo-oja
Julkaistu: syyskuu 4, 2020 (Otava)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, noidat

Sidottu.

Trillerimäinen matka 2000-luvun vaihtoehtoisessa Suomessa huipentuu. Palkitun Suomea lohikäärmeille -romaanin jatko-osa.

Lynx on menettänyt ritariarvonsa, aatelisnimensä, sukunsa ja varallisuutensa. Syypää siihen on hänen opiskelukaverinsa ja entinen ystävänsä Magdalena, joka on paljastunut noidaksi. Lynx on rakastunut erisäätyiseen Timiin, joka on menettänyt muistinsa. Muistinmenetyksessäkin Magdalenalla on sormensa pelissä.

Lynxin on lähdettävä Helsingistä etsimään noitaa, joka voi palauttaa Timin muistin. Lynx varastaa auton ja ylittää luvattomasti Etelä-Suomen ja Botnian rajan. Se on vasta alkusoittoa sille, mikä tyttöä Kuusamon erämaassa odottaa.

muokattu 04.09.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Valpuri Vaahteran maaginen korvaKolmas sisar (Royaumen aikakirjat, #1)Puoliksi paha (Half Bad -trilogia, #1)Tuhatkuolevan kirousVeritaika

Kirja-arvioita (1)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
4.0

Reipas seikkailukertomus höystettynä kansanperinneteemoilla vaihtoehtoisessa Suomessa. Juoni on hyvin rakennettu ja pitää kyllä otteessaan. Käänteitäkin riittää aivan sopivasti ja kerrontatyylissä on hauskaa puhekielisyyttä. Mikään ei ole varsinaisesti huonosti ja pidin kirjasta. Silti tämä ei yltänyt lempparilistalleni. 

Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Teppo Riikonen
Jäseniä yhteensä: 9886