Kirjojen tytär
Keskiarvo 4.04
4.04 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (12)
Kirjahyllytilastot

Kirjojen tytär

Margaret Rogerson
Julkaistu: lokakuu 9, 2020 (Karisto)
Alkuperäinen nimi: Sorcery of Thorns
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Mika Kivimäki. Kannen kuva: Charlie Bowater. Sidottu.

MAAGINEN KIRJASTO.

Elisabeth on kasvanut pienestä pitäen Suuressa kirjastossa, hyllyiltään kuiskailevien ja rautakahleitaan kalistelevien loitsukirjojen ympäröimänä. Hän on aina tiennyt, että velhot ovat pahoja ja taikuus vaarallista.

KATALA JUONI.

Kun joku vapauttaa kirjaston vaarallisimman kirjan ja sabotaasi tekee Elisabethista pääepäilyn, hänet kiidätetään pääkaupunkiin tuomiolle.

ARVOITUKSELLINEN VELHO.

Elisabethin on laitettava toivonsa kahteen epätodennäköiseen liittolaiseen: velho Nathaniel Thorniin ja tämän salaperäiseen palvelijaan Silasiin. Pian hän on keskellä vuosisatoja vanhaa juonta, joka uhkaa syöstä kirjastot ja niiden mukana koko maailman turmioon.

muokattu 18.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Odininlapsi (Korpinkehät, #1)Savuvarkaat (Savuvarkaat, #1)AnachéVarjo ja riipus (Grishaversumi, #1)Lasipalatsi (Throne of Glass, #1)

Kirja-arvioita (1)

_kirjakeiju_ avatar
Kirjoittanut
4.0

Hurjia seikkailuja ja moderniin maailmaan sopivaa rakkautta. Kerronta oli mukaansatempaavaa ja juoni yllätyksellinen. Kirjasta puuttui sankaritar pulassa -asetelma ja perinteinen supermaskuliininen miespäähenkilö. Tässä yhdistyi kivasti reipas mutta sopivasti asioita pohdiskelemaan pysähtyvä kerronta. Olisin kaipaillut hieman enemmän syvyyttä romanttiseen tarinan puoleen. Velhon kommentointi oli timanttista, siitä täydet pisteet. Hieman tuli mieleeni jopa Sarah J. Maasin kirjat, joita fanitan todella paljon. 

Paikalla 2 jäsentä ja 41 vierailijaa
Fievre, Darkki
Uusin jäsen: oskar
Jäseniä yhteensä: 9872