Saarto ja myrsky (Grishaversumi, #2)
Keskiarvo 3.83
3.83 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (9)
Kirjahyllytilastot

Saarto ja myrsky

Leigh Bardugo
Julkaistu: elokuu 10, 2020 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: Siege and Storm
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Meri Kapari. Sidottu.

HENGÄSTYTTÄVÄ FANTASIASEIKKAILU YSTÄVYYDESTÄ, LOJAALIUDESTA, VALLASTA JA RAKKAUDESTA

Alina, Grishaversumin ainoa Auringonkutsuja, päättää palata Tosimeren yli takaisin kotimaahansa, jonka on jo kertaalleen hylännyt mahtavalta Varjolta paetessaan. Nyt on aika lopettaa piileskeleminen ja taistella kotimaata uhkaavia vaaroja vastaan. Voimiensa kasvaessa Alina kuitenkin vajoaa yhä syvemmälle Varjon kielletyn taikuuden houkutukseen ja etääntyy yhä kauemmas rakastamastaan Malista.

Alinan on pystyttävä valitsemaan kotimaansa, voimansa ja rakkautensa välillä. Vaikea valinta johtaa väistämättä uhrauksiin, mutta kukaan ei voi käydä taistoon hänen puolestaan – Alina on ainoa, joka voi kohdata nousevan myrskyn.

Leigh Bardugo on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Bardugon fantasiamaailmoja on verrattu J. R. R. Tolkienin Keski-Maahan. Grishaversumi-trilogian ensimmäiseen osaan, Varjoon ja riipukseen, perustuva Netflix-sarja on parhaillaan tuotannossa.

muokattu 10.08.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maresin voima (Punaisen luostarin kronikoita, #3)Tilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)Mahti (Korpinkehät, #3)Perillinen (Perillinen, #4)Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 28 vierailijaa
neri
Uusin jäsen: Gabriel
Jäseniä yhteensä: 9458