Saarto ja myrsky (Grishaversumi, #2)
Keskiarvo 3.82
3.82 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (11)
Kirjahyllytilastot

Saarto ja myrsky

Leigh Bardugo
Julkaistu: elokuu 10, 2020 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: Siege and Storm
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Meri Kapari. Kartta: Keith Thompson. Alkuperäinen kansi: April Ward. Sidottu.

Hengästyttävä fantasiaseikkailu ystävyydestä, lojaaliudesta, vallasta ja rakkaudesta

Alina Starkov on Ravkan ainoa auringonkutsuja, ja kaikki haluavat valjastaa hänen voimansa omaan käyttöönsä. Erityisesti Ravkan voimakkain grisha, Varjo, joka on palannut Sysikuilusta entistä voittamattomampana.

Alina ja Mal ovat paenneet Tosimeren toiselle puolelle. Siellä piilottelu ei kuitenkaan onnistu pitkään, ja Alina huomaa, että hänen ainoa vaihtoehtonsa on oppia hyväksymään voimiensa tuoma asema. Mutta mitä vahvemmaksi voimat kasvavat, sitä syvemmälle Alina vajoaa kielletyn taikuuden houkutuksiin, ja sitä kauemmaksi hän etääntyy rakastamastaan Malista. Alinan on valittava kotimaansa, voimansa ja ikuiseksi uskomansa rakkauden välillä – tai uskallettava panna ne kaikki vaakalaudalle lähestyvän myrskyn kourissa, jonka vain hän voi pysäyttää.

Saarto ja myrsky on kansainvälisen huippusuosion saavuttaneen Grishaversumi-trilogian toinen osa. Alinan tarina alkoi romaanissa Varjo ja riipus. Trilogiasta on parhaillaan tekeillä Netflix-sarja.

muokattu 03.09.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjojen kuningatar (Throne of Glass, #4)Taistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)Varjo ja riipus (Grishaversumi, #1)Matkalaiset (Syysmaa, #6)Kulkuri, noita ja lohikäärme (Tarinoita Alagaësiasta, #1)
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Sanna Karppinen
Jäseniä yhteensä: 9656