Talven lapset

Jennifer McMahon
Julkaistaan: marraskuu 3, 2020 (Bazar)
Alkuperäinen nimi: The Winter People
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu, jännitys, mysteeri
Avainsanat: kummitukset

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Sari Karhulahti. Kansi: Satu Kontinen. Sidottu.

Surun ja rakkauden sävyttämä kummitustarina täynnä vanhoja legendoja

Vermontissa sijaitseva West Hallin kylä tunnetaan arvoituksellisista katoamistapauksista ja vanhoista legendoista. Mysteereistä suurin on Sara Harrison Shean tapaus vuodelta 1908, jolloin hänet löydettiin kuolleena keskeltä lumen peittämää peltoa vain kuukausi hänen pienen tyttärensä traagisen kuoleman jälkeen.

19-vuotias Ruthie asuu Shean entisellä maatilalla äitinsä Alicen ja pikkusiskonsa kanssa. Alicen vaatimuksesta perhe elää ilman nykyaikaisia mukavuuksia. Eräänä aamuna Ruthie huomaa äitinsä kadonneen. Etsiessään vihjeitä Alicen makuuhuoneesta Ruthie löytää Sara Harrison Shean salaisen päiväkirjan lattialankkujen alta. Ruthien uppoutuessa vuosisadan takaiseen mysteeriin hän huomaa, ettei ole ainut, joka etsii jotakin kadotettua. Mutta kovinkaan routa ei voi peittää kaikkia salaisuuksia ikuisesti.

Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.

muokattu 19.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Magnum OpusTwin Peaks: Salattu historiaTapahtumapaikkana Duma KeyKoivulehtoVeri joka suonissasi virtaa (Johannes, #3)
Paikalla 56 vierailijaa
Uusin jäsen: Eemeli Niemenlehto
Jäseniä yhteensä: 9666