Gregin kohtalo

Chris Rylander
Julkaistaan: marraskuu 15, 2020 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: The Rise of Greg
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu
Avainsanat: huumori

Alkuteos ilmestyy kesäkuussa 2020. Suomentanut Kaisa Ranta. Sidottu.

Taikuutta ja sekasortoa Eeppisten epäonnistumisten sarjan viimeisessä osassa!

Taikuuden uusi aikakausi on koittanut, ja Greg Belmontilla ystävineen on vain muutama viikko aikaa selvittää, kuinka estää maailmaa suistumasta täydelliseen kaaokseen.

Gregin entinen paras ystävä (ja nykyinen arkkivihollinen) Edwin ja hänen haltia-armeijansa uskovat, että ainoa tapa pelastaa elämä maan päällä on varastaa kaikki taikuus ja pitää se vain haltioiden käsissä. Edwin on pysäytettävä.

Greg ja hänen kääpiöystävänsä matkaavat Venäjän ikimetsistä San Franciscon lahden pohjaan ja takaisin Chicagon kaduille viimeiseen kohtalokkaaseen taisteluun. Miten käy taikuuden maan päällä? Pelastavatko Greg ja hänen ystävänsä maailman? Vai iskeekö eeppinen epäonnistuminen juuri silloin, kun sitä vähiten kaivattaisiin?

Gregin kohtalo päättää kolmiosaisen Eeppisten epäonnistumisten sarjan, jonka aiemmat osat ovat Gregin legenda ja Gregin kirous. Hauska ja hulvaton sarja on saanut suuren suosion myös Suomessa.

muokattu 25.03.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Ansa (Mahtavat 12, #2)Paimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Avain (Mahtavat 12, #3)Keskiyö ylläni (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #5)Gregin kirous (Eeppisten epäonnistumisten sarja, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 33 vierailijaa
NoctilucA
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455