Pegasosten viha

Kim Forester
Julkaistu: syyskuu 18, 2020 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Chronicles of Cavallon: Book One
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaeläinfantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Kaisa Ranta. Sidottu.

Kavioiden kopinaa uudessa eläinfantasiasarjassa – täydellistä luettavaa Soturikissojen faneille!

Vuosisata sitten Cavallonin viisi kansaa – kentaurit, yksisarviset, vedenhevoset, pegasokset ja ihmiset – ovat käyneet sodan, joka on päättynyt katkerasti. Vanhat hyvät suhteet kansojen välillä ovat muisto vain. Nyt vallitsee epäluulon aika.

Yksisarviset pitävät entisiä ihmisliittolaisiaan orjina. Sivistyneet kentaurit uskovat ylemmyyteensä, mutta heillä on synkkä salaisuus. Vedenhevoset ovat joutuneet merelle ja syyttävät siitä kentaureja. Ja pegasokset, jotka kaikkien mielestä aloittivat sodan, ovat paenneet vuorille.

Kaikki muuttuu, kun tapahtuu yllättävä hyökkäys. Pystyykö neljä nuorta – kaksi ihmistä, kentauri ja pegasos – pelastamaan tilanteen? Pystyvätkö ihmiset ja hevoset taistelemaan rinnakkain vapautensa puolesta? Jos he epäonnistuvat, Cavallon on tuhon oma.

Pegasosten viha aloittaa neliosaisen Cavallonin kronikat -sarjan, joka sopii kaikille vauhdikkaan eläinfantasian ystäville. Sarjan takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners, ja sarja onkin erinomaista luettavaa Soturikissojen faneille.

muokattu 18.09.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Myrskyn aika (Soturikissat: Klaanien synty, #2)Vaarallinen polku (Soturikissat, #5)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Pimeyden hetki (Soturikissat, #6)Auringon polku (Soturikissat: Klaanien synty, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
Mustelmann
Uusin jäsen: Zahra Osman
Jäseniä yhteensä: 9588