Tarina - Kari Hotakainen 6.00   2

Graafinen suunnittelu: Elina Warsta. Sidottu, kansipaperi.

Millainen on arvokas elämä?
Millainen on hyvä elämäntarina?

Tilanne on tämä: Maaseutu on muutettu Virkistysalueeksi, kaikki asuvat Kaupungissa. Ammatit ja työnkuvat ovat muuttuneet tai kadonneet kokonaan, kukaan ei löydä paikkaansa, asiat ovat karanneet käsistä, Päättäjät ovat pulassa.

Kun kaikille ei riitä asuntoja, alkaa raaka pudotuspeli. Asunnon saavat parhaiden tarinoiden kertojat, muut joutuvat Parakkiin tai tyhjiin Kauppakeskuksiin rakennettuihin väliaikaistiloihin.

Kuka osaa kertoa vetävimmän tarinan ja esittää elämänsä kiinnostavana, kuka uupuu mahdottoman tehtävän edessä? Meneekö Presidentiltä hermot, onnistuuko Muumipeikko tuotteistamaan supikoiran? Miksi Rahikainen on muuttanut nimensä Rahiciksi, mitä sian henki tekee vanhan teurastamon kattoon ripustetussa kattokruunussa, millaisen lopun saa suutelemisesta pitävän iäkkään pariskunnan rakkaustarina?

Kari Hotakaisen romaani kertoo siitä, mitä maailmassa tapahtuu nyt – ja siitä, mitä maailmassa voi seuraavaksi tapahtua. Tarina on pöyristyttävä, räävittömän hauska ja salakavalasti liikuttava. Näin pitelemättömästi Hotakainen ei ole koskaan aiemmin kirjoittanut.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu elokuu 10, 2020 (Siltala)
Tietoja muokattu elokuu 27, 2020
Muita teoksia kirjailijalta Kari Hotakainen
Syntisäkki 6.00   1
Bronks 4.58   7

Kirja-arviot & arvosanat

Timo
Timo
Arvosanat 414
Kirja-arviot 0
Viestit 29
heinäkuu 20, 2021
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle
Orduuka
Orduuka
Arvosanat 284
Kirja-arviot 16
Viestit 11
joulukuu 17, 2020
Antoi 4 / 10 arvosanan kirjalle