Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja

Neil Patrick Harris
Julkaistaan: syyskuu 15, 2020 (Aula & Co)
Alkuperäinen nimi: The Minor Third
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Terhi Kuusisto. Sidottu.

LUMOAVA JA MUKAANSATEMPAAVA TARINA TAIKUUDESTA, TAIKATEMPUISTA JA YSTÄVYYDESTÄ

Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja on vauhdikas jatko-osa taikurilapsista kertovalle Taikajengi-sarjalle. Tällä kertaa kovaan pyöritykseen joutuu taikajengin levitaatiomestari Theo, kun Ihmelähteiden kaupunkiin muuttaa tyttö nimeltä Emily. Emily ja Theo ymmärtävät toisiaan poikkeuksellisen hyvin, varsinkin musiikin, taikomisen ja perheen välillä tasapainottelemisen suhteen.

Pian Emilyn jälkeen kaupunkiin saapuu kuuluisa vatsastapuhuja mukanaan nukke, joka saa taikajengiläisten selkäpiit karmimaan. Mitä vatsastapuhujalla mahtaa olla mielessään? Taikajengiä vetävät erilleen Theon ja Emilyn ystävyyden aiheuttamat jännitteet, ja kaiken keskellä myös heidän mentorinsa ja Leilan kasvatti-isä herra Vernon joutuu lähtemään kaupungista. Saako taikajengi kaikesta huolimatta estettyä ajoissa vatsastapuhujan aikeet? Jotta he voivat onnistua, Theon on päätettävä, kenelle on uskollinen.

Huippusuositun Taikajengi-sarjan kirjoissa yhdistyvät jännittävät seikkailut ja hauskat taikatemppuohjeet aloitteleville taikureille. Lisäksi jokaiseen kirjaan on piilotettu salaisia viestejä. Sarjan aiemmat osat ovat nimeltään Taikajengi ja Taikajengi ja suuri ennustaja.

muokattu 06.04.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Palava labyrintti (Apollon, #3)Thorin vasara (Magnus Chase, #2)Tomupoika (Loukkupoika, #2)Löytynyt (Taikavaras, #3)Kadonnut (Taikavaras, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 46 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455