Keskiyön aurinko

Stephenie Meyer
fantasia > urbaani fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Keskiyön aurinko - Stephenie Meyer6.36

Alkuteos ilmestynyt 2020. Suomentaneet Ilkka ja Päivi Rekiaro. Dialogin osalta kirjassa on käytetty osittain Tiina Ohinmaan käännöstä kirjasta Houkutus. Kannen kuva: Roger Hagadone. Sidottu.

”NÄIN, MITEN HELPPOA OLISI LANGETA RAKASTAMAAN BELLAA. SE OLISI KUIN PUTOAMISTA, AIVAN YHTÄ VAIVATONTA. SEN SIJAAN SE, KUN EN ANTANUT ITSENI RAKASTUA HÄNEEN, OLI PUTOAMISEN VASTAKOHTA – KUIN OLISIN KIIVENNYT PYSTYSUORAA KALLIOSEINÄMÄÄ VUOROVEDOIN, NIIN RASKAASTI, ETTÄ VOIMANI TUNTUIVAT YHTÄ VÄHÄISILTÄ KUIN KUOLEVAISILLA.”

Kun Edward Cullen ja Bella Swan kohtasivat Houkutuksessa, syntyi ikoninen rakkaustarina. Tähän mennessä fanit ovat kuulleet vain Bellan osuuden tarinasta. Vihdoinkin lukijat voivat kokea tapahtumat Edwardin näkökulmasta kauan odotetussa rinnakkaisteoksessa Keskiyön aurinko.

Edwardin silmin tämä unohtumaton tarina koukkaa uusille, synkemmille poluille. Bellan tapaaminen on kiehtovin ja pelottavin asia, minkä Edward on koko pitkän vampyyrielämänsä aikana kokenut. Hänen menneisyydestään ja syvimmistä tunnoistaan paljastuu mitä lumoavimpia yksityiskohtia ja samalla selviää, miksi Bellan kohtaaminen on hänen elämälleen ratkaisevaa. Miten Edward voi seurata sydämensä tahtoa tietäessään, millaiseen vaaraan rakkaus johdattaa Bellan?

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)


Julkaistu: syyskuu 7, 2020
Kustantaja: WSOY
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: vampyyrit
Alkuperäinen nimi: Midnight Sun
Arvosanalla: 6.36/10
Arvosanoja: 22
Muokattu: syyskuu 07, 2020

Houkutus -kirjasarja

Tunnetaan suomeksi myös nimellä Twilight-saaga.

Bree Tannerin lyhyt elämä7.28
Houkutus: Kuvitettu opas vampyyrisaagaan7.60
Houkutus / Elämä ja kuolema: Twilight kymmenvuotisjuhlakirja6.44
Keskiyön aurinko6.36
Houkutus7.80
Uusikuu (Houkutus #2)7.28
Epäilys (Houkutus #3)7.64
Aamunkoi (Houkutus #4)7.64

Kirja-arvioita

5/10 |
lokakuu 23, 2020 | +1
Kirja on samaan aikaan kiinnostava ja ahdistava lukukokemus. Toisaalta on hauska kuulla uusia puolia itselle niin tutusta tarinasta, erityisesti Alicen näyt ja muiden ajatukset olivat tämän kirjan ehdotonta parhaimmistoa. Toisaalta Edwardin ...