Täydenkuun sinfonia

M. E. Yli-Kiikka
Julkaistu: lokakuu 7, 2020
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: kauhu
Avainsanat: kotimainen, omakustanne

Misty Lake.

Järvi Yhdysvaltain pohjoisosissa, Wisconsinin osavaltiossa. Jyrkkien kallioiden ja pimeiden metsien ympäröimä alue, jonka olemassaolo on luotaantyöntävän erakkomainen. Koruton seutu, jolla ihmisen kosketus on nuori, mutta jonka kosketus ihmiseen tuntuu vanhalta kuin kuolema.

Kun alueelle saapuu uusia asukkaita tai uteliaita matkalaisia, Misty Lake voi aluksi vaikuttaa vain takapajuiselta taikauskoiselta umpikujalta. Mutta kun järveltä levittäytyvä kolkko usva alkaa viipyillä ja hapuilla ihmisten kaupunkeja kohti, vanhat pelot alkavat herätä henkiin. Olipa ulkopaikkakuntalainen taikka paikallinen, Misty Laken ihmiset joutuvat tylysti kasvotusten alueen karun historian kanssa. Samalla alkaa valjeta paljon kauhistuttavampi totuus tapahtumista, jotka ovat vääjäämättömästi ajamassa heidät kohti tuhoaan.

Täydenkuun sinfonia on M. E. Yli-Kiikan esikoisromaani, jossa ajelehditaan Misty Laken rannoille. Siellä vesi on mustaa, maa on hapanta ja usva kantaa kuiskausten raskasta taakkaa.

muokattu 27.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

SydäntorniKuun pimeä puoliRämeen olento: Toinen kirja (Rämeen olento, #2)Hautausmaan kauhu ja muita kertomuksia (H. P. Lovecraftin kootut teokset, #4)Keltainen kuningas
Paikalla 4 jäsentä ja 54 vierailijaa
neri, Fievre, Eija, LordStenhammar
Uusin jäsen: Inga Honkamäki
Jäseniä yhteensä: 9748