Täydenkuun sinfonia

@ M. E. Yli-Kiikka
Täydenkuun sinfonia - M. E. Yli-Kiikka 7.66   3

Misty Lake.

Järvi Yhdysvaltain pohjoisosissa, Wisconsinin osavaltiossa. Jyrkkien kallioiden ja pimeiden metsien ympäröimä alue, jonka olemassaolo on luotaantyöntävän erakkomainen. Koruton seutu, jolla ihmisen kosketus on nuori, mutta jonka kosketus ihmiseen tuntuu vanhalta kuin kuolema.

Kun alueelle saapuu uusia asukkaita tai uteliaita matkalaisia, Misty Lake voi aluksi vaikuttaa vain takapajuiselta taikauskoiselta umpikujalta. Mutta kun järveltä levittäytyvä kolkko usva alkaa viipyillä ja hapuilla ihmisten kaupunkeja kohti, vanhat pelot alkavat herätä henkiin. Olipa ulkopaikkakuntalainen taikka paikallinen, Misty Laken ihmiset joutuvat tylysti kasvotusten alueen karun historian kanssa. Samalla alkaa valjeta paljon kauhistuttavampi totuus tapahtumista, jotka ovat vääjäämättömästi ajamassa heidät kohti tuhoaan.

Täydenkuun sinfonia on M. E. Yli-Kiikan esikoisromaani, jossa ajelehditaan Misty Laken rannoille. Siellä vesi on mustaa, maa on hapanta ja usva kantaa kuiskausten raskasta taakkaa.Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu lokakuu 7, 2020
Tietoja muokattu lokakuu 27, 2020

Kirja-arviot & arvosanat

Mika Muhonen
Mika Muhonen
Arvosanat 223
Kirja-arviot 0
Viestit 0
maaliskuu 26, 2023
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle
Payena grey
Payena grey
Arvosanat 86
Kirja-arviot 0
Viestit 0
tammikuu 25, 2021
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
Darkki
Darkki
Arvosanat 289
Kirja-arviot 0
Viestit 3336
joulukuu 5, 2020
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle