Ropeconissa on tyypillisesti miittailtu lauantaina kahdeltatoista pääovien edessä (niin että mukaan pääsee vaikkei itse tapahtuma-alueelle olisikaan itseään maksamassa). Olisiko tämä aika hyvä tänäkin vuonna!
Sinänsä huono aika itselle, kun olen peluuttamassa pöytäpeliä silloin. Ehkä siellä muutenkin tulee törmättyä, kun koko viikonlopun kuitenkin olen paikalla.
Tai voit Ansa katsoa onko miitti vielä kasassa jossain päin kun pääset peluuttamasta :) Ota vaikka mun numero 0408258630 vaikka olen kyllä ehkä huono olemaan SE yhteyshenkilö näin yleensä.
Tästä ehkä voikin jotenkin päätellä mutta suunnittelen olevani miitissä.

Tästä ehkä voikin jotenkin päätellä mutta suunnittelen olevani miitissä.