Fiktiivi avatar
Hiistu | Joulukalenteri | 1 viesti | 10.12.2024

Helsingin Rising-mafia, seuraava 13.1.2018

30.09.2013
Risingin mafia

Risingin mafia jatkaa voittokulkuaan uudellakin (jo kolmannella, Dyn lisää!) foorumilla. Perusasiat, valitsen sinut!

Mikä ihmeen mafia?
Sanalla ei suinkaan tarkoiteta italialaisten möhömahojen rikostoimintaa, vaan Risingshadow'n täysi-ikäisten käyttäjien tapaamisia samalla bat-paikalla samaan bat-aikaan. Paikalle saa tulla kuka vaan, joka täyttää paikan vaatiman k-18-ikärajan vaatimukset ja on valmis tutustumaan sivuston käyttäjiin. Tai ei sekään ole niin tarpeellista!

Missä ja milloin tällaiset kähminnät sitten järjestetään?
Paikkana toimii aiemmissa ns. vanhusmiiteissä hyväksi havaittu [strike]Milenka[/strike] Ølhus Oslo Helsingin Kalliossa, tai ainakin ihan siinä kulmilla. Paikan päälle pääsee keskustasta helposti ratikoilla 6 ja 7, lähin pysäkki on Haapaniemenkadun kohdalla.

Ajankohdaksi päätimme jokaisen kuun toisen lauantain.

Huomaa kuitenkin, että jos samalle päivälle samaan aikaan on sovittu Helsinkiin jokin toinen Risingin käyttäjien miitti, ajaa se mafian yli. Mahdollisesti mafia voi toimia myös täysi-ikäisten jatkokohteena. Joulukuussa mafian korvaavat perinteiset pikkujoulut.

Paikalle saa tottakai valua silloin kun itselle sopii, mutta virallisempana lähtölaukauksena voisi pitää kellonlyömää 19:00.

Tässä ketjussa voi ilmoitella että onko tulossa ja kysellä että onko muut tulossa ja sitten kertoa miten kivaa oli ja jee ^_____________^
Muokannut Hiistu (13.01.2018)
06.10.2013
(ylläpitäjä)
Totutusta poiketen minä (ja Dyn?) tulen mafiaan vasta joskus yhdeksän kymmenen kieppeillä, koska kuudelta alkaa Vantaalla tapahtuma, jossa haluan myös käydä. Eli toisin sanoen pitäkää mafia pystyssä vähintään sinne asti :)
06.10.2013
Dyn avatar
Mä tulen Iivarin mukana, jos jaksan - ja sen jaksamisen näkee sillä hetkellä, kun tekee päätöstä, meneekö vielä Helsinkiin vai suoraan kotiin.
11.10.2013
Tapsa avatar
Tulossa ollaan!
12.10.2013
Veequa avatar
Mää tuun kans. Tuon kaksi lainakirjaa, joten Angrod ja Dyn olkaahan paikalla. Tuun joskus siinä yhdeksän-kymmenen maissa.
22.10.2013
Dyn avatar
Seuraava mafia osuu lauantaille 9.11. Minä ja Iivari emme pääse, mutta toivottavasti muut löytävät paikalle runsain joukoin. :)
26.10.2013
Shireh avatar
Voisin olla kiinnostunut saapumaan paikalle.
26.10.2013
(ylläpitäjä)
Uusi mafiassakävijä, ja minä en ole paikalla! Ihan epistä, ei saa!

Aikuisten oikeesti: tosi paljon tervetuloa, tule ihmeessä, siellä on kivaa porukkaa, vaikka minä puutunkin! Ja sit kun tulet toisenkin kerran, niin saat viihtyä minunkin mahtavassa seurassani.

Tökiskellään noita muita vanhoja ilmoittamaan tulonsa, niin ei ole pelkoa, että olisit siellä yksin. Jos olet Facebookissa, niin Helsingin Rising-mafia -ryhmään saa lähettää requestin.
27.10.2013
Shireh avatar
Tämä selvä. Liityin eilen Facebook-ryhmään. Jos tällä kertaa ei porukkaa saavu, niin pyrin kyllä tulemaan seuraavallakin kerralla myös. :)
27.10.2013
Vanamo avatar
Tarkoituksena on tulla.

Ja oli meitä viimeksikin noin kahdeksan henkeä, vaikka ketjussa monikaan ei ilmoittanut tulostaan. :cheesy:
28.10.2013
Veequa avatar
IivariUusi mafiassakävijä, ja minä en ole paikalla! Ihan epistä, ei saa!
Älä huoli Iivari, minä voin tarjota Unicumin sinun puolestasi.
28.10.2013
Angrod avatar
Enköhän minäkin tule.

...

Veequa muistanee minua sitten tällä kertaa lainakirjan palautuksella?
Tablo avatar
Jos ei ihmeitä satu niin löydän itseni mafiasta
Rituri avatar
Olen tulossa ja olen useimmiten paikalla, vaikka aika huonosti ilmoittelen tulostani.
Dyn avatar
Kun olette siellä mafiassa, pohtikaas joulukuun mafian ja pikkujoulujen tilannetta ja kertokaa mafian jälkeen pikkujouluketjuun pohdintanne tuloksia. :)
09.11.2013
Huoleton avatar
Yritän päästä paikalle :)
Mikä Unicum-juttu?
23.11.2013
Dyn avatar
Joulukuussa on pikkujoulut 14.12. K*urvissa, joten seuraava mafia on siis vasta 11.1.2014. Nähkäämme viimeistään silloin!

Milenka juhlii omia pikkujoulujaan torstaina 5.12. klo 19 alkaen. Minä ja Iivari olemme menossa, ja toki myös muut 'kantikset' voivat liittyä seuraan. Ruuhkaa luvassa, mutta yleensä myös hyvin ruokaisa noutopöytä ja tarjouksia juomista.
05.01.2014
(ylläpitäjä)
Jälleen on yhtäkkiä vajaa viikko enää mafiaan. Olen tulossa, joskin saattaa olla, että käväisen joko alkuillasta tai keskellä iltaa toisaalla hetken. Mutta Milenkassa pääasiassa siis illan lienen.
11.01.2014
(ylläpitäjä)
Pingautetaan ketju ylös muistutusviestillä. Ollaan Dynin kanssa seiskalta Milenkassa, olkaa tekin!
12.01.2014
Dyn avatar
Oli kymmenen ihmistä paikalla! Tultiin pelanneeksi paria peliäkin siinä muun höpinään ohessa, hauskaa oli.

Seuraava mafia sitten lauantaina 8.2.2014
20.01.2014
Shireh avatar
Heips, pyrin tulemaan seuraavaan mafiaan. Joulu sekä tammikuun alku menivät koulu- ja yhdistystoimintojen parissa joten huomio jäi tähän suuntaan aika vähäiseksi. :)
22.01.2014
Vanamo avatar
Minulta seuraava mafia taitaa jäädä väliin, sillä yhdet tuparit osuvat samalle ajalle.
22.01.2014
Dyn avatar
Mä ja Iivari ollaan tietääksemme vapaalla ja tulossa. :)
03.02.2014
(ylläpitäjä)
Joskin minä ole töissä, ja luulen käyväni kotona sen jälkeen, joten saatan tulla vasta seitsemän jälkeen enkä ennen.
04.02.2014
Tablo avatar
Saavun paikalle, paikalla varmaankin jo ennen seitsämää
Takaisin ylös