Päätetäänkö väistöpäiväksi tuo 26.7.? Käy ainakin minulle, Tablolle ja Vanamolle, eikä Angrodillakaan ole mitään sitä vastaan.
Iivaredit: järjestyslukupisteet

[color=#008844][size=2][b]Iivaredit: järjestyslukupisteet :heart: [/b][/size][/color]
Juu. Niin harva meistä on Ropeconissa, ainakaan koko viikonloppua, että kahdessa eri livetilaisuudessa päädyttiin siihen lauantaihin Ropeconista huolimatta.
Tavallaanhan tää on ihan jees sikäli, että Ropeconin perinteisessä miitissä voi infota niitä tyyppejä, jotka ei jää koko lauantaiksi, että illalla on Helsingissäkin toimintaa.

Mafia on vasta illalla. Jos Ropecon-miittaajat haluavat, sieltä voi valua Haapaniemeen iltakaljalle. Coni kuitenkin on kaljaton. ;)
Minä en ole Ropeconista kiinnostunut.

Minä en ole Ropeconista kiinnostunut.
Ja ainahan mafia voi kokoontua lisäksi myös tavallisena päivänä, jos porukkaa vain on paikalla. Minä en silloin pääse, mutta 19.7. voin tulla Milenkaan esim. lautapelaamaan, jos muitakin kiinnostuneita löytyy. ;)
Mafiassa on vissiin nykyään paikalla porukkaa, vaikkei tähän ketjuun huutelekaan? Harkitsen taas pitkästä aikaa saada itseni liikkeelle, mutta ihan yksin en viitsi istuskella. :)
Mafia on, meillä on hauskaa. Paikalla nähty kaikkiaan kahdeksan tyyppiä. (Iivari käski markkinoida eli kaikki uudet tyypit tervetuloa! Olemme olemassa ja olemme kivoja! ;))
Ageha raahas mut tänne takas nii kai sitä pitää tulla pelottelee ihmisiä vuosien jälkeen. ^^
And long time no ocean ihmiset!
(Kyllä se on just SE Flamer... Ei, sen huumori ei oo parantunu viiden vuoden aikana yhtää... Otan osaa...)

And long time no ocean ihmiset!