12.11 mafiaa?

Dúath12.11 mafiaa? Joskus kun saan itseni paikalle revittyä niin mistä mä tunnistan ihmisiä?? kun en ole koskaan ennen käynyt missään miitis :D Ois hyvä tietää vähän jotain että löydän oikeaan seuraa
Istutaan perinteisesti ovesta sisään tullessa heti vasemmalla. Siinä on sohva ja puoliympyrän muotoinen pöytä. Joskus ne toki on ehditty varata ja ollaan jouduttu istumaan syvästi katkerina jossain muualla (eli viereisessä pöydässä). Suurehko musta kirja pöydällä (tai jonkun edessä piirreltävänä) on myös aika varma tuntomerkki.
Seuraava mafia on 12.11. eli tosiaan nyt lauantaina. Mie ja Tapsa ainakin paikalla ja oletettavasti myös muita. Mafian todellinen aloitusaika on kaikille mysteeri, mutta ei siellä ainakaan ennen seitsemää kovin montaa ole paikalla.
[quote="Dúath" post=48885]12.11 mafiaa?
Joskus kun saan itseni paikalle revittyä niin mistä mä tunnistan ihmisiä?? kun en ole koskaan ennen käynyt missään miitis :D Ois hyvä tietää vähän jotain että löydän oikeaan seuraa :grin:[/quote]

Kirjan välissä pitäisi vielä olla se Risingshadow-kyltti, jos se ei ole hukkunut, sen saa laittaa pöydälle pystyyn. :)
Mä varmaan ehkä tulen, en tiedä vielä varmasti.

Mä varmaan ehkä tulen, en tiedä vielä varmasti.
Dúathtai sit jos siel pyörii joku tän näkönen vähän eksyneenä niin tulkaa nykäseen hihasta :lol:
Eilinen mafia onnistui olemaan poikkeama tavallisesta ja mie saapuessani paikalle puoli kahdeksan aikaan olin ensimmäinen. En ollut lainkaan tietoinen, että olisi hyvä yrittää näyttää mafialta, joten pidin pöytää pystyssä hyvin epäkutsuvasti nenä tiukasti kirjassa (puhelimessa) kiinni.
Meitä oli kyllä loppuillasta parhaillaan kahdeksan tyyppiä, mutta tää ei varmaan lohduta, jos oli ajoissa paikalla. Jos siis kävit Dúath eilen haahuilemassa, niin ei kannata luovuttaa! Nyt oli vaan hieman huono tuuri mafian vilkkaudessa.
[quote="Dúath" post=48886]tai sit jos siel pyörii joku tän näkönen vähän eksyneenä niin tulkaa nykäseen hihasta :lol: [/quote]

Joulukuussa on sitten pikkujoulut 3.12. mutta mahdollisuus pitää myös mafia viikon päässä siitä eli 10.12. Itse en ole pääsemässä pikkujouluihin duunimatkan takia, mutta voisin siis olla kiinnostunut mafioitumaan! Lentokone laskeutuu joskus iltapäivällä, joten siitä voi hyvin laahustaa parille jetlagista palauttavalle...
Uuden vuoden ensimmäistä mafiaa pukkaa niinkin myöhään kuin 14.1., sillä vuosi alkaa sunnuntaista. Pistäkääpä kuitenkin kalenteriin hyvissä ajoin. :smile:
Tänäänhän on mafia, joo? Ajattelin tulla paikalle, todennäköisesti jo kuuden maissa jos muitakin ilmaantuisi sinne aikaisemmin. :) //:edit tai sitten ilmaannun sinne siinä seitsemän maissa.
//:edit tai sitten ilmaannun sinne siinä seitsemän maissa.
Seuraava Rising-mafia on elokuussa, Worldcon-lauantaina. En ole vielä tutustunut ohjelmaan, joten en tiedä, onko lauantai-iltana paljon sellaista, mikä kiinnostaa ihmisiä, mutta alustavasti uskoisin, että mafiaan kumminkin on tulossa ainakin joitakuita ihmisiä. Lähtökohtaisesti minäkin lienen paikalla, ellei ihan hassusti käy.
Onko moni jättämässä mafiaa väliin Worldconin tai muun syyn takia?

Onko moni jättämässä mafiaa väliin Worldconin tai muun syyn takia?
Periaatteessa tänään on mafia. Noin puolet tai ehkä vähän enemmän tavanomaisesta mafiaporukasta on Worldconissa, mutta osa heistä saattaa silti päätyä mafiaan. Ja todennäköisesti sinne on menossa joitain jotka eivät, vaikka en tietysti voi vannoa.
Minulla itselläni on ajatus tulla sinne kymmenen ja yhdentoista välissä.

Minulla itselläni on ajatus tulla sinne kymmenen ja yhdentoista välissä.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.