Narnia-projekti
Moikka! :)
Onko täällä ketään Narnian ystäviä? Olen nimittäin alustavasti puuhastellut Narnia-aiheista musiikkinäytelmää, niin on hyvä jo etukäteen kuulostella, jos joku jossain on kiinnostunut mukana olosta. Tai ylipäätään Narniasta.
Nopean katselmuksen perusteella sivustolla ei ollut kauheasti Narniasta keskusteltu.
Moikka! :)

25.10.2014
Hei vain itsellesi. Siirsin tämän musiikkinäytelmäaiheisen keskustelun Konserttisaliin. Jos haluat keskustella Narnia-kirjoista, niistä voi avata oman aiheensa Lukusaliin.
Ageha
Millainen musiikkinäytelmä on kyseessä? :) (Ja ennen kaikkea missä.) Narnia toki kiinnostaa aina, sarja on minulle hyvin rakas vaikka en ole vuosiin sitä lukenutkaan.
25.10.2014
The Lion, the Witch and the Wardrobe -kirjaan perustuva, englanninkielinen laulunäytelmä. :) Keskeisinä hahmoina lapset, noita, Aslan (esiintyisi myös professori Digoryn kaksoisroolissa) sekä majavat. Suhteellisen pienimuotoinen tekele, mutta vaatisi kuitenkin aika paljon esim. laulajilta.
Jos tämä joskus toteutuu, niin varmaan Helsingissä. Toisaalta itselleni on ok liikkua täältä kotikaupungista jos niikseen tulee, eli riippuen porukasta, jos sellainen syntyy. :)

Tapsa
Onhan Narnia kiinnostava. Minulla on kirjat tällä hetkellä luvussa, lapsena luin vain Velhon ja leijonan niin nyt korjaan asian tutustumalla koko saagaan. Päätin lukea julkaisujärjestyksessä vaikka minulla on iso englanninkielinen nide jossa kirjat on laitettu kronologiseen järjestykseen. Alkuperäiskuvitus on hurmaava! Kirjoista mielestäni Velho ja leijona on edelleen selvästi paras ainakin tähän mennessä, mutta muutkin sisältävät aina jotain mielenkiintoista uutta. Varsinkin Voyage of the Dawn Treaderissä oli ihmeellisen seikkailun tunnelmaa.
Musikaaliksihan tuo sopii oikein hyvin ja on varmaan sellaiseksi sovitettu aiemminkin.
Onhan Narnia kiinnostava. Minulla on kirjat tällä hetkellä luvussa, lapsena luin vain Velhon ja leijonan niin nyt korjaan asian tutustumalla koko saagaan. Päätin lukea julkaisujärjestyksessä vaikka minulla on iso englanninkielinen nide jossa kirjat on laitettu kronologiseen järjestykseen. Alkuperäiskuvitus on hurmaava! Kirjoista mielestäni Velho ja leijona on edelleen selvästi paras ainakin tähän mennessä, mutta muutkin sisältävät aina jotain mielenkiintoista uutta. Varsinkin [i]Voyage of the Dawn Treaderissä[/i] oli ihmeellisen seikkailun tunnelmaa.