Dyn542 kirjaa, 51 kirja-arviota, 3978 viestiä
Ei ole Wolfea. Toivottiin pidempää pätkää seuraavaksi, niin laitan sellaisen, toivottavasti ei tullut liian helpoksi:

[i]Sotilaat eivät olleet palauttaneet X:ää selliin, jossa hän oli ollut kolmen muun vangin kanssa. Sen sijaan hänet oli viety pieneen selliin, jossa hän sai odottaa perjantaista tilintekoa aivan yksikseen. Ainoastaan varuskunnan lääkäri kävi muutaman kerrna laittamassa kääreitä hänen selkäänsä.

"Ei se kummonen lääkäri ollu", X sanoi, "vaan ihan mukava mies. Kun se tyli toisena päivänä hanhenrasvaa ja hiiltä mukanansa, niin se toi mulle pienen Raamatun, joka oli kuulunut yhdelle hiljakkoin kuolleelle vangille. Se sano kuulleensa, että mää olen paavinuskonen. Toipa Jumalan sana mulle lohtua tai ei, niin mää voisin vertailla koettelemuksiani Jobin elämään." X nauroi.[/i]