Jaragil tunnisti. Captain America (1990). Heikkotasoinen Marvel-elokuva josta kuulinkin vasta hiljattain, eikä mikään ihme että on jäänyt pimentoon. Huono käsis, heikohkot näyttelijät ja ohjaus. Toimintakohtauksetkin pääosin täyttä kuraa. Mutta ei nyt aivan paska silti (3-4), eli IMDB rating osui oikeaan.
Kakkoskuvassa oli muuten täkynä Babylon 5:n Lennierinä tunnettu Bill Mumy. Tässä elokuvassa tosin vain pieni rooli.
Nyt pieni tauko. Ei ole uusia kuvia valmiina ja muita kiireitä.
Jaragil tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0103923/]Captain America (1990)[/url]. Heikkotasoinen Marvel-elokuva josta kuulinkin vasta hiljattain, eikä mikään ihme että on jäänyt pimentoon. Huono käsis, heikohkot näyttelijät ja ohjaus. Toimintakohtauksetkin pääosin täyttä kuraa. Mutta ei nyt aivan paska silti (3-4), eli IMDB rating osui oikeaan.

Nyt pieni tauko. Ei ole uusia kuvia valmiina ja muita kiireitä.
Jaa-a, ehkä kolmas kuva olisi auttanut, mutta en ollut ajoissa linjoilla.
Elokuvaa en ole nähnyt, mutta yritin kotkatunnuksista ja yleisestä ilmeestä päätellen etsiä googlettamalla natseja sisältävää komediaa 80-luvulta. Toisen kuvan tutun oloisesta näyttelijästäkään en googlen kuvahaulla saanut valitettavasti otetta. =P
Jaa-a, ehkä kolmas kuva olisi auttanut, mutta en ollut ajoissa linjoilla.

Ei ole se. Vinkkinä voisin sanoa että ekassa kuvassa näkyvä henkilö ja tokassa kuvassa paremmin näkyvä partasuu olivat vain yhdessä jaksossa esiintyneitä sivuhahmoja.
Viime aikoina kisassa on alkanut olla pätkiä, joita en ole tunnistanut. Vieläkin huolestuttavampaa, että en ole edes nähnyt.
Tää on kiero tapaus, koska kyseessä on Suomen perustöllössä esittämätön ja melko tuore sarja. Tiedän siis mistä on kyse, mutta haluan nähdä onko joku muukin Rising-"aktiivi" kun mä (ja Moonlord, joka on oikea Rising-aktiivi) katsonut tätä sarjaa :tongue:

Haussa oli siis Constantine (2014). Hellblazer sarjakuvan tv-sarjaversio. Aiemminhan tästä tehtiin jo Keanu Reevesin tähdittämä elokuva Constantine (2005).
Seuraavaksi haussa elokuva: http://aijaa.com/Rry2rH
Haussa oli siis [url=http://www.imdb.com/title/tt3489184/]Constantine (2014)[/url]. Hellblazer sarjakuvan tv-sarjaversio. Aiemminhan tästä tehtiin jo Keanu Reevesin tähdittämä elokuva [url=http://www.imdb.com/title/tt0360486/]Constantine (2005)[/url].

Seuraavaksi haussa elokuva:
Nyt en enää muista mistä kaikista leffoista otin kuvankaappaukset eilen, mutta ei tuo se ollut. Pitää katsoa josko seuraavasta kuvasta tunnistan itse :)
Seuraavaksi haussa elokuva: http://aijaa.com/8t3XW5
Louhikäärme tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0407304/]War of the Worlds (2005)[/url]

Seuraavaksi haussa elokuva:
Pisania tunnisti. Star Trek: First Contact (1996). Star Trek leffojen parhaimmistoa. Tästä oli vaikea löytää kuvia jotka eivät olisi olleet liian helposti tunnistettavissa ja arvasinkin että tokasta jo joku tunnistaa.
Uutta kehiin... Elokuva haussa. http://aijaa.com/HMOAn0
Pisania tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0117731/]Star Trek: First Contact (1996)[/url]. Star Trek leffojen parhaimmistoa. Tästä oli vaikea löytää kuvia jotka eivät olisi olleet liian helposti tunnistettavissa ja arvasinkin että tokasta jo joku tunnistaa.

Uutta kehiin... Elokuva haussa.
Oho, sepäs tiedettiin nopeasti. Phantom (1996). Nastamuumio on selvästi liian tunnettu, vaikka yrittikin naamioitua tässä filmissä meille pohjoismaisille tunnetumman sinisen asun sijasta purppuraan asuun.
Nyt toivottovasti vähän vaikeampi elokuva... http://aijaa.com/OQiEW2
Oho, sepäs tiedettiin nopeasti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0117331/]Phantom (1996)[/url]. Nastamuumio on selvästi liian tunnettu, vaikka yrittikin naamioitua tässä filmissä meille pohjoismaisille tunnetumman sinisen asun sijasta purppuraan asuun.

Nyt toivottovasti vähän vaikeampi elokuva...