Emelie tunnisti. Time Machine (2002). IMDB:n mukaan oli tosin pari vuotta uudempi.
Elokuvilla jatketaan... http://aijaa.com/ud6Pna
Emelie tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0268695/]Time Machine (2002)[/url]. IMDB:n mukaan oli tosin pari vuotta uudempi.

Elokuvilla jatketaan...
Pahus. Star Trekin mäkin olisin tunnistanut, Mustanaamio olisi pitänyt tunnistaa varmaan toisesta kuvasta - sekin kun on tuoreessa muistissa.
Ei tietoa, vain mielleyhtymä [b]Elysium[/b]?

Sepäs löytyi helposti. THX 1138 (1971) George Lucasin ensimmäinen täyspitkä elokuva.
Ja seuraava... http://aijaa.com/yE4GNw
Sepäs löytyi helposti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0066434/]THX 1138 (1971)[/url]
George Lucasin ensimmäinen täyspitkä elokuva.

Ja seuraava...
Kuvittelin ensin, että kyseessä olisi Haywire, koska siinä pääosassa ollut Gina Carano näyttää erehdyttävästi G.I. Joen Adrianne Palickilta. Sitten muistin, ettei Caranon letti ollut noin pitkä ja loput selvisikin Googlen avulla.
Olisiko tuo nyt se Maggie? Hahmon sivuprofiilista ainakin tulee vahvasti mieleen parrakas Arnold.

Jep. Se oli Maggie (2015) Taisi tulla liiankin helppo aloituskuvaksi, jonka yritän yleensä pitää vähän vaikeampana, mutta kun tuo oli ensimmäinen kuva joka tuli vastaan ja näytti heti sopivalta. En nimittäin ole ehtinyt katsoa elokuvaa vielä itse, enkä halunnut spoilautua liiaksi katsomalla pätkiä pitkin elokuvaa.
Seuraava elokuva (aika helppo kyllä tämäkin...) http://aijaa.com/9LSKGn
Jep. Se oli [url=http://www.imdb.com/title/tt1881002/]Maggie (2015)[/url]

Seuraava elokuva (aika helppo kyllä tämäkin...)
Sehän se. Terminator 3: Rise of the Machines (2003). Minulla oli tästä niin heikot muistikuvat etten olisi tunnistanut muuta kuin Kristanna Lokenin naamasta (tai pepusta :lol: ).
Elokuvaa haetaan. http://aijaa.com/N2mzwF
Sehän se. [url=http://www.imdb.com/title/tt0181852/]Terminator 3: Rise of the Machines (2003)[/url]. Minulla oli tästä niin heikot muistikuvat etten olisi tunnistanut muuta kuin Kristanna Lokenin naamasta (tai pepusta :lol: ).

Elokuvaa haetaan.
Spider-Man 2 tai 3. Saanhan puolikkaan pisteen, mikäli meni oikein?
Edit: Kyllä tuo taitaa sittenkin olla ykkösestä. Vaikea muistaa, mutta lukitsen ykkösen vastaukseksi.
Lisäedit: En vielä huomannut Dynin viestiä.
Spider-Man 2 tai 3. Saanhan puolikkaan pisteen, mikäli meni oikein?

Lisäedit: En vielä huomannut Dynin viestiä.